Secretaresse, secretariaat vacaturesVacatures Zeeland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Zeeland


De populairste vacatures in Zeeland
- Senior administratief medewerker / Directiesecretaresse bij E


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Secretaresse, secretariaat vacatures in Zeeland (Alle regio's)

Administratief / Secretarieel Medewerker 2021-03-04
ZE-Terneuzen, Namens een Zeeuws-Vlaamse overheidsinstelling zijn wij op zoek naar een Administratief / Secrietarieel Medewerker. Het betreft een parttime functie (30 uur per week) over een periode van circa 3 maanden. De salarisindicatie is minimaal €1.934,- en maximaal €2.904,- bruto per maand. Wat bieden wij jou Parttime Job - 30 uur per week Salaris tussen €1.934 en €2.904 p/m Tijdelijke opdracht voor 3 maan Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-02-12
ZE-Goes, Voor een bedrijf dat zich bezig houdt met het onderhoud en beheer van schepen, zijn wij per direct op zoek naar een secretaresse die tot eind juli beschikbaar is. Dit in verband met zwangerschapsverlof. Het kan zijn dat het eventueel wordt verlengd, maar als streefdatum hanteren wij eind juli. wat bieden wij jou €13.50 per uur Tijdelijk tot eind juli Gratis online trainingen volgen via GoodHabitz Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaris / Bestuurssecretaresse 2021-01-08
ZE-Terneuzen, Namens een Zeeuws-Vlaamse overheidsinstelling zijn wij op zoek naar een Bestuurssecretaris / Bestuurssecretaresse. Het betreft een parttime functie (28,8 uur per week) over een periode van circa 3 maanden. De salarisindicatie is minimaal €2.170,- en maximaal €3.176,- bruto per maand. Wat bieden wij jou Parttime job - 28,8 uur per week Salaris tussen €2.170,- en €3.176,- bruto p/m Zo snel mogelijk Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-01-07
ZE-Vlissingen, Jouw talent ligt bij plannen en organiseren! Wij zijn per direct op zoek naar een secretaresse in Vlissingen voor in ieder geval 6 maanden. Het is een functie voor minimaal 20 uur per week voor de afdeling bedrijfsvoering. wat bieden wij jou Overeenkomst voor 6 maanden Minimaal 20 uur per week Vlissingen Gratis online trainingen via GoodHabitz wie ben jij Jij bent een organisatietalent en resultaa Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2021-01-06
ZE-Terneuzen, Voor een organisatie in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren bestuurssecretaresse. Het betreft een functie voor in ieder geval 3 maanden. Je gaat 28,8 uur per week aan de slag. wat bieden wij jou Terneuzen 28,8 uur per week Salaris op basis van jouw ervaring Functie voor sowieso 3 maanden wie ben jij Als bestuurssecretaresse zit plannen en organiseren in je bloed. Jij wee Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaris / Bestuurssecretaresse 2021-01-06
ZE-Terneuzen, Namens een Zeeuws-Vlaamse overheidsinstelling zijn wij op zoek naar een Bestuurssecretaris / Bestuurssecretaresse. Het betreft een parttime functie (28,8 uur per week) over een periode van circa 3 maanden. De salarisindicatie is minimaal €2.170,- en maximaal €3.176,- bruto per maand. Wat bieden wij jou Parttime job - 28,8 uur per week Salaris tussen €2.170,- en €3.176,- bruto p/m Zo snel mogelijk Naar volledige vacature.
*PER 1 JANUARI* SECRETARESSE RAAD VAN TOEZICHT bij een maatschappelijke organisatie (20-24 uur) 2020-12-07
ZE-Goes, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER 1 JANUARI 2021 OF PER ZO SPOEDIG MOGELIJK voor een maatschappelijke organisatie in de omgeving van GOES op zoek naar een SECRETARESSE RAAD VAN TOEZICHT (20-24 uur, vaste baan!) Dit is een functie voor 20-24 uur per week (in overleg) en de vrijdag is een vaste werkdag. Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst van de opdrachtgever. Het gaat om Naar volledige vacature.
Secretaresse 2020-12-04
ZE-Middelburg, Zoek jij een uitdagende functie waarin jij adviseert en ondersteund? Deze secretariële job vraagt iemand die organisatorisch sterk is en goede communicatieve vaardigheden heeft. Herken jij jezelf hierin? Lees snel verder! Wat bieden wij jou Een contract voor 3 maanden Een functie voor 20-24 uur per week Een salaris tussen de €2.700 en € 3.700 bruto p/m Flexibel inzetbare dagen, vrijdag is gewenst Naar volledige vacature.
Secretarieel medewerker 2020-10-09
ZE-MIDDELBURG, Klantgericht, flexibel en een groot organisatietalent! Deze woorden omschrijven jou perfect! Verder is notuleren helemaal jouw ding en weet jij ook je weg te vinden in het programma Photoshop. Herken jij jezelf in deze korte omschrijving? Lees dan snel verder, want misschien ben jij de secretarieel medewerker voor 8 tot 16 uur per week waar wij naar op zoek zijn! Waar kom je te werken? Jouw nieuwe Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-08-21
ZE-KAPELLE, Houd jij er van om zelfstandig te werken? Durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou als directiesecretaresse! Het bedrijf is gevestigd in Kapelle. Dit bedrijf heeft twee directieleden die beide internationale verantwoordelijkheden hebben waardoor zij (inter)nationaal moeten reizen. Vanwege een langdurige zieke collega is het bedrijf tijdelijk op zoek naar een directiese Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse ter vervanging van zwangerschapsverlof 2020-05-20
ZE-VLISSINGEN, Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Wordt jij uitgedaagd door een dynamische omgeving? Kun jij goed het overzicht bewaren in de hectiek? Dan is deze vacature helemaal wat jij zoekt! Wat ga je doen als directiesecretaresse? Als directiesecretaresse ben jij in deze functie de rechterhand van 3 directeuren. Jij beheert hun agenda, plant vergaderingen en bijeenkomsten en zorgt dat hun alle Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Zeeland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed secretaresse, secretariaat, secretarieel, secretarieel medewerker en : administratief