Secretaresse, secretariaat vacaturesVacatures Noord Brabant infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Brabant


De populairste vacatures in Noord Brabant
- Officemanager/directie assistent (MBO/HBO) - RAAAK Personeel,
- HBO Directiesecretaresse, fulltime in Breda (HBO) - Start Peo
- Secretaresse (fulltime 40 uur) (MBO/HBO) - Aatop Personeelsin
- Allround secretaresse
- Telesecretaresse (MBO) - Novelle Tilburg, Tilburg
- Accountsecretaresse (MBO) - ABAB Acountants Belastingadviseur
- Woonlinie zoekt Secretaresse (MBO) - VONQ Vacatures Online, W
- Secretaresse met ambitie! (MBO) - APS Nuenen, Nuenen
- Administratieve en secretariële kanjers gezocht (MBO/HBO) - D
- Senior Secretaresse - Omgeving Eindhoven (AC4302) (MBO/HBO) -


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Secretaresse, secretariaat vacatures in Noord Brabant (Alle regio's)

Managementassistent / Secretarieel medewerker 2021-02-26
NB-Deurne, Hee, jij daar!? Ben jij een administratieve duizendpoot in hart en nieren en heb jij ervaring in gemeenteland? Voor gemeente Deurne zoeken we een managementassistent. Interessant? Lees snel verder! Voor gemeenten Deurne zoeken we een managementsecretaresse ter aanvulling van het team. Jij weet als geen ander wat er van je verwacht wordt in deze rol want jij kan direct zelfstandig aan de slag kan! Naar volledige vacature.
Secretaris Examencommissie 2021-02-24
NB-Eindhoven, Technische Universiteit Eindhoven heeft een vacature voor de functie van Secretaris Examencommissie Juridische kennis is van belang! Word jij enthousiast van een baan waar je direct in contact staat met studenten, veel zelfstandigheid krijgt en processen gaat optimaliseren? Ben jij accuraat, zorgvuldig en kun je goed luisteren terwijl je snel essentiële informatie filtert? Dan ben jij onze secreta Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* Digitaal vaardige SECRETARIEEL MEDEWERKER bij een medische organisatie in Den Bosch 2021-02-23
NB-Den Bosch, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is voor een medische organisatie in Den Bosch PER DIRECT op zoek naar een digitaal vaardige SECRETARIEEL MEDEWERKER (24 uur per week, verdeeld over 4 of 5 werkdagen, tijdelijke functie) Extra informatie = De functie is ontstaan vanwege een nieuw traject binnen de medische organisatie. = Dit is een tijdelijke functie voor 5-6 maanden met optie op ver Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* TELEFONISTE/RECEPTIONISTE met secretariele taken bij een medische organisatie (28-32u) 2021-02-18
NB-Den Bosch, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is voor een medische organisatie in Den Bosch PER DIRECT op zoek naar een TELEFONISTE/RECEPTIONISTE met secretariële taken (28-32 uur per week, uren in overleg, tijdelijke functie) Extra informatie = De functie is ontstaan vanwege langdurige ziekte. = Dit is een tijdelijke functie voor 3 maanden met optie op verlenging. = Dit is een functie voor 28- Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2021-02-03
NB-Eersel, Hee, jij daar!? Ben jij een allround bestuurssecretaresse voor de burgemeester en wethouders? Voor gemeenten Eersel zoeken we een bestuurssecretaresse! Voor gemeenten Eersel zoeken we een bestuurssecretaresse met minimaal vijf jaar ervaring en een vergelijkbare rol. Jij weet als geen ander wat er van je verwacht wordt in deze rol want jij kan direct zelfstandig aan de slag kan! We zoeken dus ieman Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2021-02-03
NB-Eersel, Ter vervanging van ziekte zoeken we, per direct, voor de periode van circa 6 maanden een bestuurssecretaresse voor de Gemeente Eersel. Je biedt in deze functie ondersteuning aan de burgemeester en wethouders. Je bent sterk in organiseren én je bent in staat om het bestuurssecretariaat op rolletjes te laten lopen. Daarnaast voel je aan hoe je omgaat met de verschillende verhoudingen en politieke be Naar volledige vacature.
Administratief, secretarieel medewerker 2021-01-28
NB-Tilburg, Hou je ervan om veel administratief en secretarieel werk te verzetten op een dag? Krijg je energie van het snel schakelen tussen allerlei taken die wekelijks terug keren? Hou je van het werken in een klein hecht team? Lees dan verder. Woning in Zicht (WiZ) zoekt een enthousiaste, administratief secretarieel medewerker Waar kom je terecht? Woning in Zicht is een kleine backofficeorganisatie van 6 m Naar volledige vacature.
Medisch secretaresse 2021-01-28
NB-Breda, Als Medisch Secretaresse geef je administratief secretariële ondersteuning aan de Verzekeringsarts. Je verzamelt, ordent en verwerkt gegevens en assisteert bij de agenda. Als medisch secretaresse ben jij accuraat en vind je het leuk om medisch onderlegde administratieve taken uit te voeren. Als dit jou op het lijf geschreven lijkt, dan vooral verder! Wat bieden wij jou Salaris €1.539 en €2.92 Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2021-01-26
NB-Oosterhout NB, Als directiesecretaresse bij dit bedrijf dat wereldwijd actief is in 47 landen is er geen dag hetzelfde. In Oosterhout ondersteun je de directeur Nederland. Je gaat voor 32 uur aan het werk voor langere tijd. wat bieden wij jou 32 uur per week (4 dagen) Tussen de € 12,14 en € 15,36 bruto per uur Functie voor langere tijd wie ben jij Wij zoeken een ervaren directiesecretaresse die een proactieve pr Naar volledige vacature.
Management Secretaresse 2021-01-19
NB-Heeze, Voor de A2 gemeenten zoeken we een managementsecretaresse ter vervanging van een langdurig zieke medewerker. Jij weet als geen ander wat er van je verwacht wordt in deze rol want jij kan direct zelfstandig aan de slag kan! We zoeken dus iemand met ervaring in een soortgelijke rol binnen een gemeente. Wat bieden wij jou Een mooi salaris tussen de €13,53 en €18,62 /u Werkgever in de publieke sector; Naar volledige vacature.
Medisch secretaresse 2021-01-15
NB-Breda, Als medisch secretaresse controleer, corrigeer en optimaliseer jij. Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van agenda afspraken en notuleren. Als medisch secretaresse ben jij zorgvuldig en vind je het leuk om medisch onderlegde administratieve taken uit te voeren. Als dit jou op het lijf geschreven lijkt, dan vooral verder! Wat bieden wij jou Salaris obv werkervaring Reiskostenvergoeding Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2021-01-15
NB-Eersel, Hee, jij daar!? Ben jij een allround bestuurssecretaresse voor de burgemeester en wethouders? Voor gemeenten Eersel zoeken we een bestuurssecretaresse! Voor gemeenten Eersel zoeken we een bestuurssecretaresse met minimaal vijf jaar ervaring en een vergelijkbare rol. Jij weet als geen ander wat er van je verwacht wordt in deze rol want jij kan direct zelfstandig aan de slag kan! We zoeken dus ieman Naar volledige vacature.
Office Assistant (24 uur) 2020-12-30
NB-Den Bosch, Is een zeer veelzijdig takenpakket met veel flexibiliteit wat jij zoekt? Wat ga je doen? Jouw rol is erg divers en je ondersteunt op verschillende gebieden. Je denkt dan ook niet binnen bestaande kaders maar pakt de dingen op die moeten gebeuren. Geen dag is hetzelfde maar verschillende taken komen wel regelmatig terug: - Signaleren van afwijkingen in kwaliteitseisen - Contact met leveranciers, wa Naar volledige vacature.
Projectondersteuner-Secretaresse 2020-12-23
NB-Den Bosch, Werken aan Water in Noordoost Brabant ! Waterschap Aa en Maas is verantwoordelijk voor het integraal waterbeheer in Noordoost Brabant. We houden ons bezig met de nadelige effecten van klimaatveranderingen; proberen wateroverlast te voorkomen en droogte te vermijden. Met onze 7 rioolwaterzuiveringsinstallaties behandelen we het afvalwater van ruim 700 000 inwoners in 26 gemeenten. Door de afdeling Naar volledige vacature.
Secretaris Examencommissie Mathematics & Computer Science 2020-12-23
NB-Eindhoven, Word jij enthousiast van een baan waar je direct in contact staat met studenten, veel zelfstandigheid krijgt en processen gaat optimaliseren? Ben jij accuraat, zorgvuldig en kun je goed luisteren terwijl je snel essentiele informatie filtert? Dan ben jij onze secretaris die een van de examencommissies van de faculteit Mathematics & Computer Science gaat ondersteunen. Deze positie is onderdeel van Naar volledige vacature.
Secretaris Examencommissie Built Environment 2020-12-23
NB-Eindhoven, Word jij enthousiast van een baan waar je direct in contact staat met studenten, veel zelfstandigheid krijgt en processen gaat optimaliseren? Ben jij accuraat, zorgvuldig en kun je goed luisteren terwijl je snel essentiele informatie filtert? Dan ben jij onze secretaris die een van de examencommissies van de faculteit Built Environment gaat ondersteunen. Deze positie is onderdeel van de dienst Edu Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Noord Brabant :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed secretaresse, secretariaat, secretarieel, secretarieel medewerker en : administratief