Secretaresse, secretariaat vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
- Junior secretaresse / administratief medewerker (MBO/HAVO) -
- Junior secretaresse / administratief medewerker (MBO/HAVO) -


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Secretaresse, secretariaat vacatures in Groningen (Alle regio's)

Bestuurssecretaresse 2021-03-05
GR-Veendam, Ben jij een gastvrije en daadkrachtige bestuurssecretaresse? (m/v). Een rustpunt in een dynamische werkomgeving en weet je als geen ander van doorpakken? Overzie je complexe situaties en denk je altijd een stapje verder? Dan zoeken wij jou! Samen met je collega regisseer je op een efficiënte en effectieve wijze de agenda’s van het managementteam. Je toont initiatief door als eerste toekomstige kne Naar volledige vacature.
Directie Secretaresse 2021-02-13
GR-Winsum GN, Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wat bieden wij jou CAO schaal 9, tussen € 17,67 en € 25,95 3 maanden, ziektevervanging werklocatie is Winsum 18-24 uren per week, in ieder Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-02-13
GR-Slochteren, Secretaresse (fulltime) Wij zoeken een nieuwe collega om ons team te versterken! Wij zijn een groeiend vastgoedbedrijf en zoeken iemand die met ons mee wil groeien. Je bent een echte teamspeler welke verantwoordelijkheid durft te nemen. Wij verwachten een positieve houding en een echte aanpakker cq. een duizendpoot. Een gezellige collegiale sfeer is naast het harde werken een prioriteit voor ons. Naar volledige vacature.
Directie Secretaresse 2021-02-10
GR-Winsum GN, Functieomschrijving Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wat bieden wij jou CAO schaal 9, tussen € 17,67 en € 25,95 3 maanden, ziektevervanging werklocatie is Winsum 18-24 ure Naar volledige vacature.
Teamleider Secretariaat 2021-02-05
GR-Groningen, Ben jij een geboren leider en weet jij andere in een team goed te motiveren en inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Teamleider Secretariaat die per 1 maart aan de slag kan gaan bij de FNV op de regiokantoren in Amsterdam én Groningen. In jouw rol als Teamleider Secretariaat zorg je er samen met de secretaresses voor dat de secretariële en organisatorische o Naar volledige vacature.
Secretaresse 2021-02-04
GR-Groningen, Voor de Rijksuniversiteit zijn wij op zoek naar een ervaren secretaresse. De start van de vacature is zo snel mogelijk. Het is een tijdelijke functie met kans op verlenging. Wat bieden wij jou Een internationale omgeving in de stad Groningen Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring Wie ben jij Je hebt minimaal een afgeronde MBO secretariële opleiding en beschikt over aantoonbare relevante w Naar volledige vacature.
Secretarieel medewerker 2021-01-15
GR-Winschoten, Ben jij die ervaren, rustige, zorgvuldige en ondernemende administratieve kracht? Wij zoeken per direct voor de gemeente Oldambt een secretarieel administratief medewerker voor 18 uren per week! Wat bieden wij jou Schaal 7 min. € 13,91 - max. € 20,36 bruto per uur Contract voor 6 maanden, optie op verlenging 18-urige werkweek, werkdagen in overleg Individueel KeuzeBudget Wie ben jij Wij zijn op ee Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2021-01-02
GR-Groningen, Voor onze opdrachtgever (actief binnen de bouw branche) in Groningen zijn wij op zoek naar een tijdelijke, zeer ervaren vestigingssecretaresse (36/40 uur) in verband met zwangerschapsvervanging van 15 februari 2021 tot en met 30 juli 2021. wat bieden wij jou Een mooi salaris tussen de €2800 - €3500 bruto p/m Zekerheid op werk van februari 2021 t/m juli 2021 Een gezellig team Een fijne werkgever We Naar volledige vacature.
Secretaresse, Rijksschoonmaakorganisatie 2020-12-19
GR-Groningen, Voor de Rijksschoonmaakorganisatie zijn we op zoek naar een ervaren Secretaresse (m/v). Het is een afwisselende functie waarin je veel verschillende taken op je neemt. De functie is voor 12 maanden. Je komt te werken in een jonge en groeiende organisatie die volop in beweging is. wat bieden wij jou salaris tussen €16,82-€20,25 per uur werken voor een jonge en groeiende organisatie een opdracht voo Naar volledige vacature.
Project Management Officer Directie Assistent 2020-11-24
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Voor een organisatie die al bijna 200 jaar actief is binnen de mediabranche zijn we op zoek naar een Project Management Officier. Als PMOer ben je binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van de projecten maar ook het ondersteunen van de IT Manager en Directeur. Met betrekking tot alle projecten ben jij in jouw rol verantwoordelijk voor de p Naar volledige vacature.
**PER DIRECT** SECRETARESSE bij onderwijsinstelling (16 uur, dinsdag+donderdag) 2020-11-02
GR-Hoogezand, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER ZO SPOEDIG MOGELIJK voor een onderwijsinstelling in HOOGEZAND op zoek naar een TIJDELIJKE SECRETARESSE (minimaal 16 uur per week, 2 dagen, dinsdag en donderdag) Extra informatie = de functie is ontstaan vanwege ziekte van de huidige secretaresse. Het is onbekend hoe lang zij zal wegblijven = het gaat om een functie voor 2 dagen per week (dins Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* Tijdelijke BESTUURSSECRETARESSE (16 uur 2020-10-29
GR-Haren, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER ZO SPOEDIG MOGELIJK voor de bestuurder en 1 staflid van een onderwijsinstelling in HAREN op zoek naar een TIJDELIJKE BESTUURSSECRETARESSE (minimaal 16 uur per week, 2 dagen, dinsdag en donderdag) Extra informatie = de functie is ontstaan vanwege langdurige ziekte van de huidige bestuurssecretaresse = het is momenteel onbekend hoe lang vervang Naar volledige vacature.
Secretaresse 2020-10-28
GR-GRONINGEN, Ter werving Voor de Rijksuniversiteit bij de afdeling Educational Quality zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof van 1 november 2020 tot eind maart 2021, die een aantal belangrijke onderwijsprocessen in de faculteit administratief en organisatorisch kan ondersteunen. Het betreft de volgende taken: ondersteuning (notuleren en uitwerken) van de on Naar volledige vacature.
Europees/internationaal secretaresse 2020-10-28
GR-Groningen, Tijdelijke functie ter vervanging van ziekte Wat bieden wij jou Weken bij dé universiteit van Groningen!!! Wie ben jij Een enthousiaste secretaresse Die affiniteit heeft op juridisch vlak Die per direct beschikbaar is voor 4 dagen per week Wat ga je doen De examencommissie van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde is belast met het toezicht op de toepassing van de Onderwijs- en Examenregeling (OE Naar volledige vacature.
Europees/internationaal secretaresse 2020-10-16
GR-Groningen, Tijdelijke functie ter vervanging van ziekte Wat bieden wij jou Weken bij dé universiteit van Groningen!!! Wie ben jij Een enthousiaste secretaresse Die affiniteit heeft op juridisch vlak Die per direct beschikbaar is voor 4 dagen per week Wat ga je doen De examencommissie van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde is belast met het toezicht op de toepassing van de Onderwijs- en Examenregeling (OE Naar volledige vacature.
Secretaresse 2020-10-07
GR-GRONINGEN, Voor de Rijksuniversiteit bij de afdeling Educational Quality zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof van 1 november 2020 tot eind maart 2021, die een aantal belangrijke onderwijsprocessen in de faculteit administratief en organisatorisch kan ondersteunen. Het betreft de volgende taken: ondersteuning (notuleren en uitwerken) van de onderwijsalloc Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed secretaresse, secretariaat, secretarieel, secretarieel medewerker en : administratief