directiesecretaresse vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
- Officemanager (Directiesecretaresse met leidinggevende capaci
- DIRECTIESECRETARESSE M/V 40u, DURA VERMEER BOUW LEIDSCHENDAM
- Vacature Directiesecretaresse (HBO) - FrieslandCampina, Amers
- Vacature Directiesecretaresse (HBO) - FrieslandCampina, Amers
- Officemanager (Directiesecretaresse met leidinggevende capaci
- Directiesecretaresse (MBO/HBO) - De Meerlanden, Rijsenhout
- Officemanager (Directiesecretaresse met leidinggevende capaci
- Directiesecretaresse bij een sportieve organisatie!
- Directiesecretaresse
- Vacature Directiesecretaresse (HBO) - FrieslandCampina, Amers


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De directiesecretaresse vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Directiesecretaresse 2021-02-19
UT-Utrecht, Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn we op zoek naar een ervaren directiesecretaresse die voor 32 uur in de week het programmadirectieteam zal ondersteunen. Je bent het eerste aanspreekpunt van het directieteam en zult verschillende taken oppakken zoals complex agendabeheer en notuleren. De opdracht is op uitzendbasis tot 30 juni 2021. Ben jij ervaren, zelfstandig en werk jij goed in een snel o Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-12-02
UT-Woerden, Ben je op zoek naar een baan als directiesecretaresse in Woerden voor 24-28 uur in de week? Wil je graag anderen ondersteunen? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Een goed salaris, afhankelijk van je ervaring! Je werkdagen zijn in overleg te bepalen! Jij weet alles en iedereen kan bij jou terecht! Wie ben jij Jij hebt ervaring als (directie)secretaresse Je bent een kei in notuleren en (comple Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* DIRECTIESECRETARESSE met HR en facilitaire taken bij een financieel bedrijf 2020-11-12
UT-Amersfoort, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is voor een financieel bedrijf in Amersfoort PER DIRECT op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE met tevens HR en facilitaire taken (32-40 uur, naar keuze, permanente invulling) Extra informatie = in deze functie ondersteun je de directeur op secretarieel gebied, tevens verricht je HR en facilitaire taken = dit is een functie voor 32-40 uur per week, u Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* DIRECTIESECRETARESSE bij overheidsinstelling Utrecht (32-36 uur) 2020-10-23
UT-Utrecht, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER DIRECT voor een overheidsinstelling in Utrecht op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE (32-36 uur per week, tijdelijk voor 1 jaar met optie op verlenging!) Extra informatie = onze opdrachtgever is een overheidsinstelling in Utrecht = in deze functie ondersteun je de directeur op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied = het gaat Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse, Belastingdienst 2020-10-13
UT-Utrecht, “Communicatie is een erg boeiend vakgebied en geen dag is hetzelfde. Als directiesecretaresse bij de Belastingdienst ben jij de verbinder, sparringpartner, ontzorger én vliegende keep. Je zorgt dat agenda’s goed zijn afgestemd en je helpt mee bij de organisatie van evenementen. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en dat maakt deze functie zo leuk.” Wat bieden wij jou Een bruto salaris van maximaal €287 Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* DIRECTIESECRETARESSE bij een scholengemeenschap (20 uur, tijdelijk) 2020-10-09
UT-Utrecht, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER DIRECT voor een scholengemeenschap in de regio Utrecht op zoek naar een TIJDELIJKE DIRECTIESECRETARESSE (20 uur per week; werkdagen in overleg) Extra informatie = In deze functie ondersteun je de directeur en 4 teamleiders op secretarieel en organisatorisch gebied = Deze tijdelijke functie is ontstaan vanwege het vertrek van de huidige direct Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-10-01
UT-Bilthoven, Ben jij een administratieve duizendpoot? Zoek jij een afwisselen parttime functie als secretaresse? Solliciteer dan nu naar de functie van afdelingssecretaresse bij de Rijksoverheid! Wat bieden wij jou Salaris tussen €2209,35 en €2871,26 o.b.v. 36 uur. Functie waar je z.s.m. kan beginnen voor 3 maanden Online opleidingsmogelijkheden via GoodHabitz Een partime functie van 24 uur, woensdag verplicht Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* DIRECTIESECRETARESSE bij een aannemingsbedrijf (32 uur, VAST!) 2020-09-25
UT-Utrecht, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Utrecht is PER DIRECT voor een aannemingsbedrijf in Utrecht op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE (32 uur per week, permanente invulling) Extra informatie = In deze functie ondersteun je de directie en het MT op secretarieel en organisatorisch gebied = Dit is een vaste baan! = Je parttime dag is in overleg Tot je taken behoren = (complex) agendabehe Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-08-28
UT-UTRECHT, Voor onze opdrachtgever Het Nederlands Huisartsen Genootschap in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een bestuurssecretaresse voor 16 uur per week. Het gaat om een tijdelijk vacature voor minimaal een maand. Ben jij een ervaren directiesecretaresse en ben je enthousiast en doortastend? Lees dan snel verder! Het Nederlands Huisartsen Genootschap is de wetenschappelijke vereniging van huisartse Naar volledige vacature.
**PER ZSM** DIRECTIESECRETARESSE met PR/Marketing taken (28 uur, VASTE BAAN!) 2020-02-25
UT-Utrecht, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER Z.S.M. voor een zeer grote en gespecialiseerde BIBLIOTHEEK in de regio van de stad Utrecht op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE met PR/Marketing taken (28 uur, optie op vast!) Als directiesecretaresse verricht je de volgende taken: = telefoon- en agendabeheer voor de directeur/bestuurder = verzorgen van correspondentie voor de directeur/best Naar volledige vacature.
Secretaresse / Directiesecretaresse 2020-02-20
UT-Utrecht, Binnen deze functie zal jij onderdeel worden van het secretariaat, hierin ben jij met twee andere collegas verantwoordelijk voor het regio team van 45 man. De werklocatie is in Utrecht en jij zal een diverse allround rol uitvoeren waarin jij een expert bent in agendabeheer, plannen en organiseren. Bedrijfsomschrijving Onze klant is binnen Nederland één van de grooste bouworganisaties. Zij zijn be Naar volledige vacature.
**PER 1 MAART** DIRECTIESECRETARESSE met óók PR/Communicatietaken (28 uur, VAST!!) 2020-02-20
UT-Nieuwegein, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER 1 MAART 2020 voor een commerciële en actieve document- en informatiebeheerorganisatie in NIEUWEGEIN op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE met óók PR/Communicatie taken (28 uur, optie op vast!) Extra informatie = de functie is ontstaan vanwege het vertrek van de huidige directiesecretaresse = de functie wordt ingestoken op de duur van 6 maande Naar volledige vacature.
**PER DIRECT**DIRECTIESECRETARESSE met tevens telefoon-/receptietaken (24 uur, vast!) 2020-02-14
UT-Amersfoort, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is voor een woningcorporatie in Amersfoort PER DIRECT op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE met tevens telefoon-/receptietaken (3 dagen van 8 uur, woensdag en vrijdag verplicht) Extra informatie = in deze functie ondersteun je 2 directieleden op secretarieel gebied, tevens verricht je receptietaken = de woensdag en vrijdag zijn je vaste werkdagen, d Naar volledige vacature.
**PER DIRECT** BESTUURSSECRETARESSE bij een overheidsinstelling (32-36 uur) 2020-01-30
UT-Utrecht, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Utrecht is PER DIRECT voor een gemeente in de omgeving van Utrecht op zoek naar een BESTUURSSECRETARESSE (32-36 uur (in overleg), tijdelijke baan) Extra informatie = deze functie is ontstaan vanwege ziekte van de huidige bestuurssecretaresse = dit is een functie voor 3 maanden met optie op verlenging = in deze functie ondersteun je het college van B Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-01-16
UT-Amersfoort, Wat ga je doen? In deze rol ben je de rechterhand van de HR Directeur van s Heeren Loo in Amersfoort. Je bent de secretariële, organisatorische en administratieve steun en toeverlaat van de Directeur HRM. Dankzij jou kan zij haar eigen activiteiten effectief en efficiënt uitvoeren. In de functie ben je dagelijks o.a. bezig met: Ondersteunen van de HR Directeur Je zorgt voor het (complex) agendabe Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2019-12-04
UT-Utrecht, Voor een MBO College in Utrecht zijn wij ter vervanging op zoek naar een secretaresse voor het college van bestuur! (tijdelijke baan/ 28-32 uur/Utrecht) In deze functie is letterlijk geen dag hetzelfde, de ene dag staat de agenda vol met vergaderingen waar jij moet notuleren. En de andere dag ben je bezig met alle actie punten uitwerken en staat de telefoon roodgloeiend. In deze functie ben jij de Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed directiesecretaresse en : administratief