directiesecretaresse vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
- Directiesecretaresse (HBO) - Start People Groningen Industrie


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De directiesecretaresse vacatures in Groningen (Alle regio's)

Bestuurssecretaresse 2021-03-05
GR-Veendam, Ben jij een gastvrije en daadkrachtige bestuurssecretaresse? (m/v). Een rustpunt in een dynamische werkomgeving en weet je als geen ander van doorpakken? Overzie je complexe situaties en denk je altijd een stapje verder? Dan zoeken wij jou! Samen met je collega regisseer je op een efficiënte en effectieve wijze de agenda’s van het managementteam. Je toont initiatief door als eerste toekomstige kne Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2021-01-02
GR-Groningen, Voor onze opdrachtgever (actief binnen de bouw branche) in Groningen zijn wij op zoek naar een tijdelijke, zeer ervaren vestigingssecretaresse (36/40 uur) in verband met zwangerschapsvervanging van 15 februari 2021 tot en met 30 juli 2021. wat bieden wij jou Een mooi salaris tussen de €2800 - €3500 bruto p/m Zekerheid op werk van februari 2021 t/m juli 2021 Een gezellig team Een fijne werkgever We Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* Tijdelijke BESTUURSSECRETARESSE (16 uur 2020-10-29
GR-Haren, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER ZO SPOEDIG MOGELIJK voor de bestuurder en 1 staflid van een onderwijsinstelling in HAREN op zoek naar een TIJDELIJKE BESTUURSSECRETARESSE (minimaal 16 uur per week, 2 dagen, dinsdag en donderdag) Extra informatie = de functie is ontstaan vanwege langdurige ziekte van de huidige bestuurssecretaresse = het is momenteel onbekend hoe lang vervang Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse Winsum (GN) 2020-09-04
GR-Winsum, Voor de gemeente Het Hogeland zijn we op zoek naar een Directie- en bestuursassistent Waar ga je werken? De directie- en bestuursassistenten zijn werkzaam in het team Assistentenpool. Ook de project- en teamassistenten maken onderdeel uit van dit team. Het team bestaat op dit moment uit 15 medewerkers: collegas met organisatietalent en een flinke dosis rust en overzicht. Ze zijn gewend om te werk Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-07-29
GR-Veendam, Als directiesecretaresse draag jij, op basis van de juiste prioriteiten, zorg voor een effectieve en efficiënte ondersteuning. Jij committeert je aan hetgeen vanuit het bestuur/directie besloten wordt en je draagt dit op constructieve wijze uit naar je naaste collegas. Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen en met jouw deskundigheid en gevoel voor relaties weet jij daar Naar volledige vacature.
**PER ZSM** DIRECTIESECRETARESSE bij onderwijsvereniging (24 uur, VAST!!) 2020-02-04
GR-Groningen, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER ZO SPOEDIG MOGELIJK voor de directeur en 1 staflid van een onderwijsvereniging in de regio Groningen op zoek naar een ERVAREN DIRECTIESECRETARESSE (24 uur per week, 3 dagen, vaste baan!) Extra informatie = de functie is ontstaan vanwege het vertrek van de huidige directiesecretaresse en wordt dus permanent ingevuld = het gaat om een functie v Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2019-12-02
GR-Groningen, Bestuurssecretaresse (V/M) Groningen, 32 uur per week Vacaturenummer: 19/37 Ben jij iemand die graag werkt voor en met de dijkgraaf, bestuurders en directie en tegelijkertijd je PR- en organisatietalent inzet en meedraait in evenementen, dan zoeken wij jou! Deze functie is jouw volgende stap als je: Een ster bent in plannen en organiseren. Precies weet hoe je moet omgaan met (onverwachte) ontwikke Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed directiesecretaresse en : administratief