directiesecretaresse vacaturesVacatures Gelderland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Gelderland


De populairste vacatures in Gelderland
- Ben jij op zoek naar een leuke functie als directiesecretares
- Directiesecretaresse (VWO/HAVO) - Young Executive Recruitment
- Directiesecretaresse (MBO/HBO) - Brunet Recruitment, Zetten


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De directiesecretaresse vacatures in Gelderland (Alle regio's)

**PER DIRECT** DIRECTIESECRETARESSE bij PRODUCTIEBEDRIJF in HARDERWIJK (36-40 uur) 2021-02-11
GE-Harderwijk, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER DIRECT voor onze opdrachtgever in de regio HARDERWIJK op zoek naar een ERVAREN DIRECTIESECRETARESSE (36-40 uur per week) Extra informatie = het gaat in eerste instantie om een overbruggingsoverdracht, echter je mag ook meesolliciteren (de procedure is nog niet opgestart) = het gaat om een fulltime functie, echter 36 uur is ook bespreekbaar = Naar volledige vacature.
**PER DIRECT** DIRECTIESECRETARESSE met ook financiële taken (16-24 uur, tot 1 mei 2021) 2020-11-10
GE-Arnhem, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER DIRECT voor een klein maar gerenommeerd adviesbureau in Arnhem op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE MET OOK FINANCIELE TAKEN (16-24 uur per week, tot 1 mei 2021) Extra informatie = deze functie is ontstaan vanwege het a.s. zwangerschapsverlof van de huidige directiesecretaresse = de uren worden in overleg ingevuld Tot je taken behoren o.a. = Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-07-28
GE-BARNEVELD, Ervaren directiesecretaresse gezocht voor woningcorporatie in regio Amersfoort-Ede, die houdt van notuleren! Heb jij ervaring als secretaresse bij een woningcorporatie, een gemeente of in de vastgoedbranche en ben je vanaf augustus beschikbaar? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever zoeken we een zeer ervaren directiesecretaresse die voor minimaal 5 maanden aan de slag wil binnen een bloeie Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-07-20
GE-BARNEVELD, Ervaren directiesecretaresse gezocht voor woningcorporatie in regio Amersfoort-Ede, die houdt van notuleren! Heb jij ervaring als secretaresse bij een woningcorporatie, een gemeente of in de vastgoedbranche en ben je vanaf augustus beschikbaar? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever zoeken we een zeer ervaren directiesecretaresse die voor minimaal 5 maanden aan de slag wil binnen een bloeie Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-07-17
GE-Arnhem, Afval is niet het einde, maar het begin van iets nieuws. Want als we afval goed scheiden en recyclen, kan het de grondstof worden voor een nieuw product. Zo is een lege ketchupfles de grondstof voor een parkbankje. Daar lever jij iedere dag een belangrijke bijdrage aan. Nieuwsgierig geworden? Voor onze directeur zoeken we een enthousiaste Directiesecretaresse (Arnhem, 28 uren per week) Wat doe je? Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-07-15
GE-PUTTEN, DIRECTIESECRETARESSE Zit ondersteuning bij jou in het bloed en help je graag een VMBO-instelling uit de brand? Ben je woonachtig in omgeving Putten en beschikbaar op dinsdagen en woensdagen? Lees dan snel verder, want wij hebben de perfecte vacature voor jou! Wat ga je doen? In deze zelfstandige functie houd jij je, samen met nog een collega, bezig met het ondersteunen van de directeur en het scho Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-05-28
GE-NIJMEGEN, ‘Ik zie mezelf er al helemaal zitten’, is een veelgebruikte zin in motivatiebrieven. Helaas komt deze zin in deze periode, waarin we veel thuiswerken, niet tot zijn recht. Tenzij je reageert op deze vacature. Voor een grote speler in de geneesmiddelenbranche, zijn we op zoek naar een internationale directiesecretaresse die veel zin heeft om weer deel uit te mogen maken van een team op een kantoor. Naar volledige vacature.
**DIRECTIE-/BESTUURSSECRETARESSE bij onderwijsinstelling REGIO Zaltbommel (32 uur, vaste baan!!) 2020-05-28
GE-Zaltbommel, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is voor een onderwijsinstelling in de regio Zaltbommel op zoek naar een Ervaren DIRECTIE-/BESTUURSSECRETARESSE op HBO werk- en denkniveau (32 uur/4 dagen, vaste baan!) Extra informatie = in deze functie ben je werkzaam voor de directie en het bestuur van deze onderwijsinstelling = het gaat om een functie voor 4 dagen per week (vrije dag in overleg) Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-03-12
GE-NIJMEGEN, Wanneer er aan jou gevraagd wordt wat je zo leuk vindt aan het secretaresse vak wil je het liefst gelijk "het ontzorgen" roepen. Voordat je het weet glipt het cliché over je lippen maar dit is toch echt wat jij doet en hoe kan je nou beter verwoorden hoe jij iedere dag weer jouw collega’s en de directie ondersteunt? Voldoening haal je uit het te woord staan van klanten, voorbereiden van vergaderin Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-02-25
GE-NIJMEGEN, Als managementassistent van deze onderwijsinstelling in Nijmegen ben je onderdeel van een hecht team ter ondersteuning van de directie van Economie. Wegens ziekte blijft er na de vakantie helaas een bureau vrij in het kantoor met je twee potentiële collega’s. Hou jij deze stoel warm voor 24 uur per week?, , Je heet internationale gasten welkom en begeleidt ze richting een afspraak of vergadering. Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-02-25
GE-Arnhem, Sta jij stevig in je schoenen en heb jij een dienstverlenende instelling? Houd je van snel schakelen en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden? Als directieassistente ben jij de onmisbare schakel die afdelingen verbindt. Door een diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde. Je werkt in het hart van de strategie en kan daadwerkelijk maatschappelijke impact maken! Heb je interesse in de le Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* DIRECTIESECRETARESSE bij technisch bedrijf in Nijmegen (32 uur, vaste baan!) 2020-02-07
GE-Nijmegen, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Nijmegen is PER DIRECT voor een technisch bedrijf in Nijmegen op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE (32 uur per week, permanente invulling) Extra informatie = In deze functie ondersteun je de directie en het MT op secretarieel en organisatorisch gebied = Dit is een vaste baan! = je parttime dag is in overleg Tot je taken behoren = het aannemen van d Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-02-06
GE-Arnhem, Afval is niet het einde, maar het begin van iets nieuws. Want als we afval goed scheiden en recyclen, kan het de grondstof worden voor een nieuw product. Zo is een lege ketchupfles de grondstof voor een parkbankje. Daar lever jij iedere dag een belangrijke bijdrage aan. Nieuwsgierig geworden? Voor onze directeur zoeken we een enthousiaste Directiesecretaresse (Arnhem) Wat doe je? Je hebt je jas no Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Gelderland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed directiesecretaresse en : administratief