directiesecretaresse vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
- Directiesecretaresse (HBO) - MF Select, Drachten


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De directiesecretaresse vacatures in Friesland (Alle regio's)

Bestuurssecretaresse 2021-01-23
FR-Heerenveen, Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct (vanaf 1 februari) op zoek naar een bestuurssecretaresse. We zijn op zoek naar een zelfstandige, proactieve en ervaren bestuurssecretaresse die de komende maanden aan de slag wil binnen de medische wereld. wat bieden wij jou Maximum brutomaandsalaris €3322 obv 36 uur Functie voor 32-36 uur per week Tijdelijke opdracht ivm zwangerschapsverlof Functie bij Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2021-01-08
FR-Heerenveen, Voor een toonaangevend bedrijf in de bouwsector zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en daar kunnen ze de hulp van een nieuwe directiesecretaresse bij gebruiken. wat bieden wij jou Salaris van € 3.250,- tot € 3.750,- Uitzicht op een vaste aanstelling Dynamische omgeving Unieke werkgever Fulltime (36 uur bespreekbaar) Heerenveen wie ben jij Oprecht, g Naar volledige vacature.
Bestuurssecretaresse 2021-01-01
FR-Heerenveen, Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een bestuurssecretaresse. We zijn opzoek naar een zelfstandige, proactieve en ervaren bestuurssecretaresse die de komende maanden aan de slag wil binnen de medische wereld. wat bieden wij jou Maximum brutomaandsalaris €3322 obv 36 uur Functie voor 32-36 uur per week Tijdelijke opdracht ivm zwangerschapsverlof Functie bij een ziekenhuis in Heerenveen Zel Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse / Office Manager 2020-09-24
FR-LEEUWARDEN, Weet jij de juiste prioriteiten te stellen met aandacht voor excellente zorg? Ben je bevlogen, proactief, nieuwsgierig en zelfstandig? Lees dan snel verder! Wat bieden we jou? Een uitdagende en diverse functie binnen een top zorginstelling Een goed salaris op basis van ervaring Een leuk en gezellig team Wat ga je doen Vanwege de toenemende complexiteit van digitalisering van de zorg, worden de man Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse 2020-03-13
FR-LEEUWARDEN, Directiesecretaresse in de omgeving van Leeuwarden gezocht!, , Ben jij een ervaren directiesecretaresse die zich thuis voelt in een non-profit organisatie en ben jij op zoek naar een nieuwe (tijdelijke) uitdaging? Wij zijn op zoek naar een directiesecretaresse die communicatief vaardig is en het leuk vindt om zichtbaar te zijn in de organisatie. Ben jij nieuwsgierig? Lees dan gauw verder., , Wat b Naar volledige vacature.
**PER 14 JANUARI 2020** DIRECTIESECRETARESSE bij onderwijsinstelling (32 uur) 2020-01-08
FR-Drachten, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Drachten is PER DIRECT voor een onderwijsorganisatie op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE voor 32 uur per week vanwege langdurige ziekte Extra informatie = in deze functie ben je werkzaam voor het 2-hoofdige College van Bestuur, Raad van Toezicht en beleidsadviseurs = het gaat om een opdracht die ontstaan is vanwege langdurige ziekte Tot je taken b Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed directiesecretaresse en : administratief