Data entry, order entry, datatypist vacaturesVacatures Overijssel infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Overijssel


De populairste vacatures in Overijssel
- Medewerker Order Entry (MBO) - Adecco Deventer, DEVENTER
- Medewerker Order Entry (MBO) - Adecco Deventer, DEVENTER


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Data entry, order entry, datatypist vacatures in Overijssel (Alle regio's)

Commercieel medewerker Order Entry 2021-01-06
OV-Dedemsvaart, Sta jij aan het begin van je carrière en wil je aan de slag als Commercieel Medewerker Order Entry bij een toonaangevende producent op het gebied van binnen- en buitendeuren in Dedemsvaart? In deze leuke job ben jij het interne aanspreekpunt voor jouw collega’s van de afdeling verkoop binnendienst en verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van alle maatwerk- en voorraadorders die op de Naar volledige vacature.
Administratief Medewerker Data Entry 2020-04-07
OV-ENSCHEDE, Werk jij graag zelfstandig en zeer accuraat, heb je oog voor detail én affiniteit met producten ontwikkeld voor tuin en natuur? Dan is dit jouw droombaan! Wat ga jij doen? In de functie van Medewerker Data Entry verzamel, beheer en stel je productinformatie op in een PIM-systeem. Verder registreer en beheer je patenten op producten, controleer je inkomende goederen op basis van monsters en/of prod Naar volledige vacature.
Data typist (tijdelijk) 2020-01-25
OV-STEENWIJK, Locatie STEENWIJK Functieomschrijving Ben jij beschikbaar voor een leuke administratieve klus per 10 februari? Wil jij helpen om het systeem te vullen en heb jij enige ervaring als data typist? Wij zijn voor de periode van 10 tot en met 28 februari op zoek naar drie medewerkers. Wat bieden wij? - Een tijdelijke klus van 10 februari tot 2 maart; - Voor 32 uur per week (werkdagen nader te bepalen); Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Overijssel :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed data entry, order entry, datatypist,typist, order, verwerking en : administratief