Callcenter, Callcentermedewerker vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
- Callcenter medewerker (m/v) (MBO/HAVO) - Totaal Beveiligingen
- Klanten contact medewerker / callcentermedewerker gezocht ! (
- Klanten contact medewerker / callcentermedewerker gezocht ! (
- Klanten contact medewerker / callcentermedewerker gezocht ! (
- (IUTMDEB) Welke teamleider, supervisor met callcenter, debite
- (IUTMDEB) Welke teamleider, supervisor met callcenter, debite
- Vacature voor Accountmanager Binnendienst voor de sales afdel
- Enthousiaste supervisor voor ons call center gezocht!
- Enthousiaste supervisor voor ons call center gezocht!
- Callcenter medewerker (m/v) (MBO/HAVO) - Totaal Beveiligingen


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Callcenter, Callcentermedewerker vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Callcentermedewerker chauffeur support 2021-02-19
UT-WOERDEN, Je werkt hier hard voor en daar wordt je ook voor beloond. Je krijgt een loon van € 11.61 (incl. toeslag) per uur. En na een half jaar al je eerste loonsverhoging. Lekker! Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding wat oploopt tot € 6,- per gewerkt dag. En wat wel echt te gek is, is dat dit bedrijf houdt van investeren. De kans op een contract, die is hier namelijk! Wat bieden wij jou €11,61 per Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker outbound 2021-02-10
UT-Leusden, Ben jij een op zoek naar een uitdaging in de sales? Geef je sales carrière dan een kickstart. Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar? Vier jij graag successen met je team en behaal je graag goede resultaten? Ben jij assertief, enthousiast en collegiaal? Wellicht ben jij dan wel de perfecte kandidaat waar wij naar op zoek zijn! wat bieden wij jou € 11,50 bruto per uur Mogelijkheid om jezelf v Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker chauffeur support 2021-02-08
UT-VIANEN UT, De spil in het web, dat is hoe ze jou het beste kunnen omschrijven. Jij zorgt er elke week voor als medewerker chauffeurs support bij Dynalogic dat alles voor de chauffeurs op rolletjes loopt. Van het nabellen van de routes, de bloktijden in de gaten houden, een complimentje op z’n tijd. Jij doet het allemaal. Jij bent het aanspreekpunt voor chauffeurs van Dynalogic. Een levering wat later bij de Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker 2021-02-02
UT-Woerden, Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier super blij van? Ga dan aan de slag als Callcentermedewerker bij KVK! Deze baan geeft jouw dè kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van de ondernemers! Wat bieden wij jou €14,26 bruto per uur en 8,33% vakantiebijslag! Uitzendcontract voor langere tijd! 24 tot 40 uur werken mogelijk! Gezellige en informele werkomgeving! Reis Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker inbound 2021-02-01
UT-Woerden, Elke dag staat in het teken van het klantcontact! Je spreekt ondernemers die vragen hebben over wet- en regelgeving die te maken hebben met het Handelsregister. Ook beantwoord je (complexe) vragen die ondernemers kunnen hebben over de dienstverlening van de KVK. En heb jij het antwoord niet direct paraat dan zorg je dat de ondernemer doorverbonden wordt met de betreffende afdeling. Om je werk goed Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker 2021-01-29
UT-Utrecht, Je komt te werken op de Marketing-, Sales- en Communicatieafdeling als callcenter medewerker Pre-sales. Binnen deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en prospecten die bellen of mailen. Daarnaast is het voor jou een uitdaging om leads na te bellen en om afspraken te scoren. In deze baan vind jij het een uitdaging om jouw collegas zo goed mogelijk te ondersteunen met het afhand Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker outbound 2021-01-22
UT-Leusden, Ben jij een opzoek naar een uitdaging in de sales? Geef je sales carrière dan een kickstart. Ben jij minimaal 16 uur in de week beschikbaar, vier jij graag successen met je team en behaal je graag goede resultaten? Ben jij assertief, enthousiast en collegiaal? Wellicht ben jij dan wel de perfecte kandidaat waar wij naar op zoek zijn! wat bieden wij jou €11,50 bruto per uur Mogelijkheid om jezelf v Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker chauffeur support 2021-01-19
UT-WOERDEN, De spil in het web, dat is hoe ze jou het beste kunnen omschrijven. Jij zorgt er elke week voor als medewerker chauffeurs support bij Dynalogic dat alles voor de chauffeurs op rolletjes loopt. Van het nabellen van de routes, de bloktijden in de gaten houden, een complimentje op z’n tijd. Jij doet het allemaal. Echt een alleskunner dus. Jij bent het aanspreekpunt voor chauffeurs van Dynalogic. Een Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker 2021-01-14
UT-Woerden, Functieomschrijving Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier super blij van? Dan is dit jouw nieuwe baan! Deze baan geeft jouw dè kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van de ondernemers! Wat bieden wij jou €14,26 bruto per uur en 8,33% vakantiebijslag! Uitzendcontract voor langere tijd! 24-40 uur werken middels een flexibel rooster! Gezellige en informele werkom Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker 2021-01-14
UT-Utrecht, Functieomschrijving Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier super blij van? Dan is dit jouw nieuwe baan! Deze baan geeft jouw dè kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van de ondernemers! Wat bieden wij jou €14,26 bruto per uur en 8,33% vakantiebijslag! Uitzendcontract voor langere tijd! 24-40 uur per week mogelijk (flexibel) rooster! Gezellige en informele werko Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker 2021-01-13
UT-Utrecht, Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier super blij van? Dan is dit jouw nieuwe baan! Deze baan geeft jouw dè kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van de ondernemers! Wat bieden wij jou €14,26 bruto per uur en 8,33% vakantiebijslag! Uitzendcontract voor langere tijd! 24-40 uur per week mogelijk (flexibel) rooster! Gezellige en informele werkomgeving! Reiskosten Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker 2021-01-12
UT-Woerden, Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier super blij van? Dan is dit jouw nieuwe baan! Deze baan geeft jouw dè kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van de ondernemers! Wat bieden wij jou €14,26 bruto per uur en 8,33% vakantiebijslag! Uitzendcontract voor langere tijd! 24-40 uur werken middels een flexibel rooster! Gezellige en informele werkomgeving! Reiskosten O Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker 2021-01-12
UT-Utrecht, Elke dag staat in het teken van klantcontact! Word jij hier super blij van? Dan is dit jouw nieuwe baan! Deze baan geeft jouw dè kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van de ondernemers! Wat bieden wij jou €14,26 bruto per uur en 8,33% vakantiebijslag! Uitzendcontract voor langere tijd! 24-40 uur per week mogelijk middels rooster! Gezellige en informele werkomgeving! Reiskosten OV Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker chauffeur support 2021-01-09
UT-VIANEN UT, De spil in het web, dat is hoe ze jou het beste kunnen omschrijven. Jij zorgt er elke week voor als medewerker chauffeurs support bij Dynalogic dat alles voor de chauffeurs op rolletjes loopt. Van het nabellen van de routes, de bloktijden in de gaten houden, een complimentje op z’n tijd. Jij doet het allemaal. Jij bent het aanspreekpunt voor chauffeurs van Dynalogic. Een levering wat later bij de Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker KPN 2021-01-04
UT-Amersfoort, Functieomschrijving KPN is marktleider op het gebied van van telecom. KPN is betrouwbaar in haar dienstverlening en producten. Daar wil jij toch een onderdeel van zijn als callcenter medewerker? In deze tijd is digitaal socializen extra belangrijk! Om deze functie voor jou aantrekkelijk te maken kun je je eigen voorkeursrooster aangeven, thuiswerken in tijden van Corona en je komt direct op contra Naar volledige vacature.
Callcentermedewerker KPN 2020-12-31
UT-Amersfoort, KPN is marktleider op het gebied van van telecom. KPN is betrouwbaar in haar dienstverlening en producten. Daar wil jij toch een onderdeel van zijn als callcenter medewerker? In deze tijd is digitaal socializen extra belangrijk! Om deze functie voor jou aantrekkelijk te maken kun je je eigen voorkeursrooster aangeven, thuiswerken in tijden van Corona en je komt direct op contract bij de opdrachtge Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Call-center, Call,center, Callcenter, Callcentermedewerker en : administratief