Assistent, management assistent vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Personal Assistant (parttime, 32 uur) M/V (MBO) - De Garage,
- Junior Accountant - AL 98123
- Investment Analyst-Pensioenfonds-Nederland


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Assistent, management assistent vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Personal Assistant 2021-02-23
NH-Amsterdam, Ben jij een ervaren Personal Assistant? Haal jij voldoening uit het meedenken met het bedrijf? Bij een consultancy bedrijf in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Personal Assistant. Als Personal Assistant ondersteun jij de HR partner en ben jij het eerste aanspreekpunt voor externe relaties. Er wordt verwacht dat je meedenkt in diverse processen en dat je werk ziet liggen en dit proacti Naar volledige vacature.
Office Assistant Amsterdam 2021-02-23
NH-Amsterdam, Per 1 april 2021, zijn wij voor ons bedrijf Zuster Jansen, werkzaam in de particuliere thuiszorg op zoek naar een Office Assistant in Amsterdam voor 32 uur per week. Als office Assistant ben je verantwoordelijk voor vele office taken op kantoor. Zowel voor klanten als voor zorgverleners. Je bent resultaatgericht en klantgericht en dienstverlenend. Als Office Assistant ben jij verantwoordelijk voor Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-02-23
NH-Haarlem, Wij zijn op zoek naar een management assistent voor de GGD Team Corona. Jij zal 32 uur in de week ondersteuning bieden aan de teammanager van het Bron en Contactonderzoek in Haarlem. Dit is een nieuwe functie, die jij jezelf helemaal eigen kan maken. Het gaat om een tijdelijk contract via Randstad tot 1 oktober 2021. Sta jij in de startblokken om vanaf 22 maart mee te vechten in de strijd tegen he Naar volledige vacature.
Assistant Corporate Litigation 2021-02-18
NH-AMSTERDAM, Bedrijfsomschrijving Groot internationaal advocatenkantoor. Functieomschrijving Voor één van onze klanten, een internationaal advocatenkantoor, zijn we op zoek naar een Assistant voor de praktijkgroep Corporate Litigation. Je werkt mee in de dagelijkse praktijk van de advocaten, draagt zorg voor efficiënt agendabeheer en het plannen en voorbereiden van afspraken en vergaderingen. Je zorgt voor cor Naar volledige vacature.
Assistent Service Center Manager 2021-02-18
NH-Amsterdam, Bedrijfsomschrijving Jouw nieuwe werkgever is de grootste en één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. De expertise van dit bedrijf is sterk verankert in de truck markt. Zij staan er om bekend om maatwerk te leveren en is met uitstek de betrouwbare bandenpartner voor organisaties met 1 tot meer dan 1000 voertuigen. Zij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, Naar volledige vacature.
Assistant Commercial Litigation 2021-02-17
NH-AMSTERDAM, Bedrijfsomschrijving Groot internationaal advocatenkantoor. Functieomschrijving Voor één van onze klanten, een internationaal advocatenkantoor, zijn we op zoek naar een Assistant voor de praktijkgroep Commercial Litigation. Je werkt mee in de dagelijkse praktijk van de advocaten, draagt zorg voor efficiënt agendabeheer en het plannen en voorbereiden van afspraken en vergaderingen. Je zorgt voor co Naar volledige vacature.
Senior Consultant Management Support + HR 2021-02-17
NH-Amsterdam, Heb jij ervaring als Recruitment Consultant en ben je toe aan een volgende stap naar een Senior positie? Heb jij altijd al de ambitie gehad om een eigen team aan te kunnen sturen? Bij Walters People zijn wij op zoek naar een rechterhand die samen met de manager de divisie succesvol verder wil laten groeien. Hierbij krijg je zowel interne als externe trainingen van professionals om jou te laten gro Naar volledige vacature.
Operations Assistant 2021-02-16
NH-Hoofddorp, Ter ondersteuning van ons groeiende team zijn wij op zoek naar een operations assistant voor 28 tot 32 uur in de week op ons kantoor in Hoofddorp. Wat ga je doen? Ben jij enerzijds het administratieve geweten van een organisatie? En vind je het daarnaast leuk om een team te helpen en ondersteunen met allerhande zaken? Lees dan vooral verder. Ter ondersteuning van ons groeiende team zijn wij op zoe Naar volledige vacature.
Assistant Store Manager 2021-02-16
NH-Amsterdam, Vind jij het leuk om klanten van advies te voorzien en heb je graag afwisselende werkzaamheden? Wil jij blijven werken aan je ontwikkeling en de mogelijkheid hebben om door te kunnen groeien? Lees dan snel verder! Kom werken bij het grootste opslagteam van Europa We zijn er trots op: Shurgard is met meer dan 25 jaar ervaring Europas grootste opslagaanbieder. Onze medewerkers helpen verschillende Naar volledige vacature.
Executive Assistant 2021-02-15
NH-Hoofddorp, This is a position supporting the Vice President Global Sourcing in high-level administrative support and commercial/sourcing activities. Client Details Our client is a global marketing, distribution and project development company. Description Administrative support: Manage complex agenda and travel arrangements Handling administrative activities such as travel plans and coordinating meetings for Naar volledige vacature.
Assistent manager technische dienst 2021-02-13
NH-IJmuiden, Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf bestaat al 160 jaar! Begonnen met een vissersbootje voor de visvangst zijn ze nu uitgegroeid tot marktleider in de verpakking van vis. Ze richten volledig zich op de retailsector, dit is de groothandel en catering bedrijven. Het is een echt familiebedrijf en dat zie je terug in de manier waarop ze omgaan met hun personeel. Het is een informeel bedrijf met een open Naar volledige vacature.
PA - ASAP temporary (1 month ) 2021-02-11
NH-Amsterdam, Want to support on the global stage? As Team Assistant in our global marketing team, youll have the freedom to take your skills and expertise to the next level Client Details Dynamic, fast-paced environment within the FMCG field. Description your main responsibility areas include: Multiple directors complexed diary management Organisation of complex travel arrangements inclusive of all travel doc Naar volledige vacature.
Management Assistant 2021-02-11
NH-Amsterdam, Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een internationaal accountancy kantoor gevestigd in diverse steden in Nederland. Wereldwijd heeft onze opdrachtgever ongeveer 250.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen! Op deze locatie in Amsterdam zijn o.a. het datacenter, servicecenter en de IT afdeling gevestigd. Op dit kantoor werken gemiddeld 200 medewerkers. De organisatie biedt een pro Naar volledige vacature.
Partner Support Manager 2021-02-11
NH-Amsterdam, With their global footprint and hyper growth, one of Uber’s top priorities is to become a financial partner for their millions of customers across the globe. Uber Money provides financial products that help customers access, manage, and grow their money, putting opportunities within reach. Randstad is looking on behalf of Uber for a partner support manager in Amsterdam. Within this position, you a Naar volledige vacature.
Operations Assistant - Bussum 2021-02-10
NH-Bussum, Voor NGL International, een vooruitstrevende organisatie in Bussum, zijn wij op zoek naar een Operations Assistant voor 32 tot 40 uur per week. Wat ga je doen? NGL International gaat over een levenshouding en leiderschap binnen de sociale context. Het is purpose led, open en adaptief, gericht op duurzame resultaten en op de uitdagingen van onze wereld. Het is hun missie om een ??nieuwe generatie l Naar volledige vacature.
Regional Account Manager - Bell Textron Supply Center 2021-02-09
NH-Badhoevedorp, Heb jij ervaring in een commerciële functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging als Regional Account Manager? Werk je graag in een professionele internationale organisatie, met korte lijnen waarin ondernemerschap wordt gewaardeerd? Dan is de vacature Regional Account Manager bij Bell Textron, een mooie kans om je verder te ontwikkelen. Functie Als Regional Account Manager ben je verantwoordelij Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Assistent, personal assistent, management assistent en : administratief