Assistent, management assistent vacaturesVacatures Noord Brabant infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Brabant


De populairste vacatures in Noord Brabant
- Vertegenwoordiger in Roemeens aperitief bij LZ-HOSTESS in Reg


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Assistent, management assistent vacatures in Noord Brabant (Alle regio's)

Assistant Finance Manager 2021-03-06
NB-Breda, Bedrijfsomschrijving Key Tasks and Responsibilities: Financial Responsibilities: • Assisting with administrative daily processes • Assisting with preparing financial statements to summarize and forecast the company’s financial status • Producing and managing balance sheets and analyse future earnings and expenses o Asset management, Inventory management, etc. • Assisting with the management of acc Naar volledige vacature.
Contractmanagement & Support medewerker, De Lage Landen 2021-03-04
NB-Eindhoven, Functieomschrijving Staat kwaliteit bij jou altijd voorop en werk jij graag met doelen en deadlines? Dan is deze dynamische backoffice functie iets voor jou! Voor De Lage Landen in Eindhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Contractmanagement & Support Medewerker. wat bieden wij jou Een salaris van € 13,00 per uur Inwerktraject met goede begeleiding Flexibele kantooruren tussen 7:30u en 17:3 Naar volledige vacature.
Lab Assistant 2021-03-03
NB-Cuijk, Ben jij de hoeksteen van elk project die er voor zorgt dat alles soepel verloopt, nauwkeurig genoteerd wordt en alles op orde is? Kijk dan verder naar deze vacature als Lab Assistant! Functieomschrijving Je gaat bezig met essentiele admistratieve onderdelen van meerdere afdelingen binnen het bedrijf, zowel R&D, productie als QC. En zorgt er voor dat alle randzaken goed op orde zijn en dat het team Naar volledige vacature.
Contractmanagement & Support medewerker, De Lage Landen 2021-03-03
NB-Eindhoven, Staat kwaliteit bij jou altijd voorop en werk jij graag met doelen en deadlines? Dan is deze dynamische backoffice functie iets voor jou! Voor De Lage Landen in Eindhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Contractmanagement & Support Medewerker. wat bieden wij jou Een salaris van € 13,00 per uur Inwerktraject met goede begeleiding Flexibele kantooruren tussen 7:30u en 17:30u 36 tot 40 uur in Naar volledige vacature.
**PER 21-4-2021** MANAGEMENTASSISTENT bij LOGISTIEK bedrijf (32 uur, tot 1 oktober 2021) 2021-03-01
NB-Bergen op Zoom, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel heeft PER 21 APRIL 2021 bij een logistieke organisatie in Bergen op Zoom een tijdelijke baan beschikbaar als MANAGEMENTASSISTENT (32 uur; zwangerschapsverlofvervanging tot 1 oktober 2021) Extra informatie = De huidige managementassistent gaat met zwangerschapsverlof en zoekt vervanging tot 1 oktober 2021 = In deze functie ondersteun je 2 directieled Naar volledige vacature.
Contract Management & Support Medewerker 2021-02-27
NB-Eindhoven, Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een Contractmanagement & Support medewerker die ervaring heeft met het werken binnen een complexe backoffice functie. Je kunt werken met verschillende systemen, bent oplossingsgericht, kunt goed zelfstandig werken, heel flexibel ingesteld en waar werk ligt pak je deze op. Dagelijks zijn er veel deadlines en moet je goed onder druk kunnen werken waarb Naar volledige vacature.
Managementassistent (directie en MT) 2021-02-26
NB-Eindhoven, Ben jij die energieke collega die onze directeur enthousiast ondersteunt zodat ze alles met een gerust hart aan jou over kan laten? Wat ga je doen? Jij zorgt ervoor dat onze directeur en het MT zich kunnen focussen op dagelijkse uitdagingen. Je bent dan ook een echte regelaar, bewaart goed overzicht en hebt oog voor details, zodat je alles tot in de puntjes kunt verzorgen. Je staat midden in de or Naar volledige vacature.
Managementassistent / Secretarieel medewerker 2021-02-26
NB-Deurne, Hee, jij daar!? Ben jij een administratieve duizendpoot in hart en nieren en heb jij ervaring in gemeenteland? Voor gemeente Deurne zoeken we een managementassistent. Interessant? Lees snel verder! Voor gemeenten Deurne zoeken we een managementsecretaresse ter aanvulling van het team. Jij weet als geen ander wat er van je verwacht wordt in deze rol want jij kan direct zelfstandig aan de slag kan! Naar volledige vacature.
**PER 21-4-2021** MANAGEMENTASSISTENT bij LOGISTIEK bedrijf (32 of 36 uur, tot 1 oktober 2021) 2021-02-24
NB-Bergen op Zoom, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel heeft PER 21 APRIL 2021 bij een logistieke organisatie in Bergen op Zoom een tijdelijke baan beschikbaar als MANAGEMENTASSISTENT (32 of 36 uur; zwangerschapsverlofvervanging tot 1 oktober 2021) Extra informatie = De huidige managementassistent gaat met zwangerschapsverlof en zoekt vervanging tot 1 oktober 2021 = In deze functie ondersteun je 2 direc Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-02-24
NB-Best, In Best zijn ze op zoek naar een snelle dame of heer die van aanpakken weet. Jij hebt secretarieel inzicht en hierdoor zie je snel wat er moet gebeuren. Ook toon je graag initiatief en denk je mee over heel veel verschillende zaken. wat bieden wij jou 2600,- tot 3300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur Best 38 uur per week verdeeld over 5 dagen Uitzicht op een vast dienstverband wie ben jij Je bent le Naar volledige vacature.
Administratief assistent voor een advocaten kantoor 2021-02-23
NB-Eindhoven, Voor het kantoor in Eindhoven zoeken we momenteel een administratieve assistent die de advocaten van zowel ondernemingsrecht als arbeidsrecht ondersteund. Landelijke gezien bestaat HVG law uit 150 advocaten en notarissen en heb je collega’s die de dezelfde werkzaamheden uitvoeren voor andere praktijken. Er is voldoende ruimte om met die collega’s te sparren, maar in Eindhoven heb je een zelfstandi Naar volledige vacature.
Assistant Filiaalmanager 2021-02-23
NB-Bergen op Zoom, Dit is de rol Boels pitstop Als assistent filiaalmanager ben jij operationeel én commercieel verantwoordelijk voor de vestiging in Bergen op Zoom: je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert hen! Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten, jij zal op regelmatige basis acquisitie plegen met als doel het marktaandeel van jouw vestiging te vergroten in d Naar volledige vacature.
Assistent Vestigingsmanager 2021-02-17
NB-Eindhoven, Voor onze vestiging Eindhoven-Centrum zijn wij op zoek naar een: Assistent Vestigingsmanager (fulltime) Werken bij LOXAM Jij bent een Allround Verhuurmedewerker die als rechterhand van de Vestigingsmanager fungeert. Je ondersteunt hem in zijn werkzaamheden en neemt zijn taken waar bij eventuele afwezigheid. Denk hierbij aan het aansturen van de vestiging, het verwerken van rapportages en overige a Naar volledige vacature.
Assistent Financieel Manager 2021-02-16
NB-SCHIJNDEL, Bedrijfsomschrijving Deze internationale groothandel is een succesvol bedrijf. Op de werkvloer wordt er hard gewerkt en is er tijd voor een grapje en een praatje. In totaal werken er meer dan 200 collega’s, verspreid over kantoor, productie en logistiek. Het bedrijf ontwikkelt en produceert verfproducten en zit gevestigd in de regio van Den Bosch. Bij goed functioneren heb je bij deze organisatie Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-02-16
NB-s-Hertogenbosch, Werken in een secretariële functie vergt karakter en drive voor je vak. De werksfeer, uitdaging en de balans tussen werk en privé zijn minstens net zo belangrijk als de inhoud van de functie. Bij Randstad Secretarieel begrijpen we dit en helpen wij jou graag aan jouw ideale baan. We leven helaas nog steeds in een onzekere wereld. Geen handen geven, afstand houden, maar intussen wel proberen de eco Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-02-15
NB-s-Hertogenbosch, Werken in een secretariële functie vergt karakter en drive voor je vak. De werksfeer, uitdaging en de balans tussen werk en privé zijn minstens net zo belangrijk als de inhoud van de functie. Bij Randstad Secretarieel begrijpen we dit en helpen wij jou graag aan jouw ideale baan. We leven helaas nog steeds in een onzekere wereld. Geen handen geven, afstand houden, maar intussen wel proberen de eco Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Noord Brabant :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Assistent, personal assistent, management assistent en : administratief