Assistent, management assistent vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
- Veelzijdige management assistente (MBO) - Adecco Topsecretari


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Assistent, management assistent vacatures in Groningen (Alle regio's)

Management assistent 2021-02-27
GR-Groningen, Kun jij je prima redden in een mannenwereld? Heb je affiniteit met techniek? Regel jij graag alles van top tot teen en heb je aan een half woord genoeg? Dan zoeken wij wellicht jou als management ondersteuner/ secretaresse! wat bieden wij jou Je komt te werken op het kantoor in Groningen Het salaris is afhankelijk van je ervaring De functie is voor 16 - 24 uur Gratis toegang tot trainingen van Goo Naar volledige vacature.
Directie Assistent 2021-02-03
GR-Winsum GN, Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wat bieden wij jou CAO schaal 7, tussen € 13,91 en € 20,36 3 maanden, ziektevervanging werklocatie is Leens 16 uren per week, indeling in Naar volledige vacature.
Administratief assistent, Gemeente Groningen 2021-01-11
GR-Groningen, Functieomschrijving Wil jij wat van de stad Groningen zien en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de toekomst van onze mooie stad? Voor de gemeente Groningen ben ik opzoek naar een administratief assistent die voor een periode van 2 weken s ochtends en s middags een route fietst door een wijk van de stad. Tijdens het fietsen maak je notities van de verschillende ondergrondse containers die o Naar volledige vacature.
Administratief assistent, Gemeente Groningen 2021-01-11
GR-Groningen, Wil jij wat van de stad Groningen zien en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de toekomst van onze mooie stad? Voor de gemeente Groningen ben ik opzoek naar een administratief assistent die voor een periode van 2 weken s ochtends en s middags een route fietst door een wijk van de stad. Tijdens het fietsen maak je notities van de verschillende ondergrondse containers die op de route liggen. w Naar volledige vacature.
Management assistent 2020-12-03
GR-Groningen, Voor onze opdrachtgever (actief binnen de bouw branche) in Groningen zijn wij op zoek naar een tijdelijke fulltime (40 uur) vestigingssecretaresse in verband met zwangerschapsvervanging van 15 februari 2021 tot en met 30 juli 2021. wat bieden wij jou Een mooi salaris tussen de €2600 - €3500 bruto p/m Zekerheid op werk van februari 2021 t/m juli 2021 Een gezellig team Een fijne werkgever Werken in Naar volledige vacature.
Project Management Officer Directie Assistent 2020-11-24
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Voor een organisatie die al bijna 200 jaar actief is binnen de mediabranche zijn we op zoek naar een Project Management Officier. Als PMOer ben je binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van de projecten maar ook het ondersteunen van de IT Manager en Directeur. Met betrekking tot alle projecten ben jij in jouw rol verantwoordelijk voor de p Naar volledige vacature.
Project Management Officier Directie Assistent 2020-11-23
GR-Groningen, Bedrijfsomschrijving Voor een organisatie die al bijna 200 jaar actief is binnen de mediabranche zijn we op zoek naar een Project Management Officier. Als PMOer ben je binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van de projecten maar ook het ondersteunen van de IT Manager en Directeur. Met betrekking tot alle projecten ben jij in jouw rol verantwoordelijk voor de p Naar volledige vacature.
Management assistent 2020-10-29
GR-Groningen, Neem jij graag de organisatie van het management uit handen? Vind jij het fijn om zaken goed te regelen? Dan zoeken wij jou! Voor een periode van 2 - 3 maanden zijn wij op zoek naar een ervaren secretaresse / management assistent. wat bieden wij jou Salaris is in overleg en afhankelijk van ervaring Gratis online trainingen via GoodHabitz 16 uur per week wie ben jij Ben jij enthousiast, proactief e Naar volledige vacature.
Management assistent 2020-07-13
GR-GRONINGEN, Als Managementassistent verricht je organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van het Afdelingshoofd Opname & Normering. Daarnaast heb je een belangrijke spilfunctie in samenhang en effectiviteit van het team. Wat ga je doen? Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Verzorgen van algemene secretariële, administratieve en praktische ondersteuning, zoals de o Naar volledige vacature.
management assistent 2020-03-04
GR-GRONINGEN, Management assistent gezocht voor opdrachtgever in de omgeving van Groningen!, , Voor onze opdrachtgever in de regio Groningen zijn wij op zoek naar een zeer ervaren management assistent voor 24 tot 32 uur per week. Ben jij per direct beschikbaar en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ga er dan even voor zitten en even verder!, , Wat bieden wij jou?, , , Een tijdelijk dienstverban Naar volledige vacature.
Assistent Warehouse Manager 2020-02-25
GR-Groningen, Locatie GRONINGEN Functieomschrijving Voor onze relatie in Groningen zijn wij op zoek naar een assistent warehouse manager. Ben jij de sparringpartner met leidinggevende ambities waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Dan is dit wellicht jouw nieuwe werkplek. Wat bieden wij? Een direct dienstverband bij onze opdrachtgever; De mogelijkheid om door te groeien naar de rol van warehouse manager; Een Naar volledige vacature.
Executive Assistant 2020-01-28
GR-Groningen, Ben je dé Executive Assistant in Groningen? Reageer dan direct! Functieomschrijving • Verzorgt agendabeheer (initiëren, plannen, agenderen en coördineren van afspraken, attenderen op nakoming en reserveren vergaderruimte) van partner, director en senior manager. Stelt zelfstandig prioriteiten voor (interne) klant; • Verzorgt mailboxbeheer (meelezen, prioriteren en afhandelen waar mogelijk) van par Naar volledige vacature.
Duizendpoot met een glimlach (managementassistente) 2019-12-10
GR-Groningen, Duizendpoot met een glimlach (managementassistente) We zijn op zoek naar een managementassistente voor onze vestiging in Groningen Voor ons team in Groningen zijn we momenteel op zoek naar een full time managementassistente. In deze uitdagende en afwisselende baan werk je samen met de teammanager en ben je verantwoordelijk voor een team van circa 30 ICT specialisten. Deze specialisten werken aan u Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Assistent, personal assistent, management assistent en : administratief