Assistent, management assistent vacaturesVacatures Gelderland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Gelderland


De populairste vacatures in Gelderland
- Accountmanager Belgische markt
- Sales manager ICT detachering (HBO) - Exact personeelsinterme
- Supply Chain Manager
- Zelfstandige en zeer creatieve Managementassistente Marketing


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Assistent, management assistent vacatures in Gelderland (Alle regio's)

Assistent Filiaalmanager 2021-02-24
GE-Arnhem, Dit is de rol Ben jij een empathisch ‘mensen-mens’? Ben jij iemand die leiding kan geven en structuur kan aanbrengen in een nieuw filiaal? En vind jij het daarnaast leuk om bij te springen op operationeel niveau? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Als assistent filiaalmanager ben jij operationeel verantwoordelijk voor onze vestiging in Arnhem: je geeft leiding aan Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-02-19
GE-Arnhem, Heb jij een passie voor de supermarktbranche, ben je servicegericht en een topper in jouw vakgebied? Dan is een baan als management assistent in omgeving Arnhem jou op het lijf geschreven. wat bieden wij jou € 3.124,42 bruto per maand o.b.v. 40 uur uitzicht op vast dienstverband bij de klant 24 uur per week (ma-woe-vrij) wie ben jij min. 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie g Naar volledige vacature.
Management assistent 2021-02-17
GE-Warnsveld, Wil jij graag je steentje bijdragen in de bestrijding van het Covid virus en ben je opgewassen tegen een hectische omgeving? Solliciteer dan op deze uitdagende baan als management assistent bij de GGD. wat bieden wij jou €3176,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring) werken vanuit huis 20 tot 32 uur per week wie ben jij 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie uitgebreide kennis van Mic Naar volledige vacature.
Support Engineer Identity & Access Management 2021-02-17
GE-Zaltbommel, Wil jij als support engineer vragen beantwoorden omtrent IAM oplossingen in de regio Zaltbommel? Vind je support leveren het leukste wat er is? Lees dan verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als support engineer ga je klanten helpen met specifieke vragen over IAM software. Je bent verantwoordelijk voor de on site support, voor zowel de implementatie als voor de incidenten die zich voordoen. De im Naar volledige vacature.
Assistent Filiaalmanager 2021-02-16
GE-Duiven, Dit is de rol Ben jij een empathisch ‘mensen-mens’? Ben jij iemand die leiding kan geven en structuur kan aanbrengen in een nieuw filiaal? En vind jij het daarnaast leuk om bij te springen op operationeel niveau? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou! Boels pitstop Als assistent filiaalmanager ben jij operationeel verantwoordelijk voor onze nieuw te openen vestiging in Duiven: je g Naar volledige vacature.
Administratief assistent / stemmenteller 2021-02-13
GE-Oosterbeek, Op 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Hiervoor zijn wij voor diverse locaties binnen de Gemeente Renkum op zoek naar administratief asistenten die willen helpen met het tellen van de uitgebrachte stemmen. Je start om 21:00 uur en bent klaar nadat alle stemmen geteld zijn! wat bieden wij jou €11,29 bruto per uur Gemeente Renkum woensdag 17 maart wie ben jij Heb jij altijd al wel ee Naar volledige vacature.
Administratief assistent / stemmenteller 2021-02-06
GE-Zutphen, Op 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Hiervoor zijn wij voor diverse locaties binnen de Gemeente Zutphen op zoek naar administratief asistenten die willen helpen met het tellen van de uitgebrachte stemmen. Je start om 20:45 uur en bent klaar nadat alle stemmen geteld zijn! wat bieden wij jou €40,- Diverse locaties binnen de Gemeente Zutphen wie ben jij Heb jij altijd al wel eens w Naar volledige vacature.
Manager customer support 2021-01-30
GE-Wijchen, Kom jij Team Yoast versterken als onze customer support manager? Wil je werken voor een SEO koploper met een bereik van 11 miljoen gebruikers wereldwijd? Als manager customer support ben je verantwoordelijk voor het kloppende hart van Yoast. Het vertalen van OMNI channel marketing strategieën naar een fantastische klantbeleving kent voor jou geen geheimen. Jij bent in staat om onze afdeling custom Naar volledige vacature.
Supplier Performance Manager / landelijk / 2 dagen thuiswerken 2021-01-28
GE-Tiel, De afdeling Supply Chain Management van onze opdrachtgever betrekt haar materialen van maar liefst 175 verschillende leveranciers, uit binnen- en buitenland. Leveringsbetrouwbaarheid is cruciaal. Als Supplier Performance managerspeel jij hierin een sleutelrol: je bent verantwoordelijk voor de tactische en strategische supply chain prestaties van een aantal leveranciers gedurende de uitnutting van Naar volledige vacature.
Administratief assistent 2021-01-23
GE-Apeldoorn, Voor een zorginstelling in Apeldoorn zijn wij op zoek naar administratief assistent. Het is een tijdelijke functie in Apeldoorn voor de komende weken. Met name voor de woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij op zoek naar een administratief assistent. De werktijden zijn of van 08.00-12.00 uur of van 07.30-16.00 uur. wat bieden wij jou 10,80-14,87 afhankelijk van ervaring Apeldoorn Tijdelijk wie ben Naar volledige vacature.
Gevorderd Assistent Accountant 2021-01-12
GE-Nijmegen, Gevorderd Assistent Accountant Wat ga je doen? Als Gevorderd Assistent Accountant ga je voor een middelgroot accountantskantoor werken. Je wordt hierbij het aanspreekpunt voor diverse klanten in verschillende sectoren. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op: het geven van professionele adviezen, het opstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden van fiscale aangiftes. Je werkt zelfstandig Naar volledige vacature.
Assistent media assets / Administratieve ondersteuning fotografie 2021-01-08
GE-Aalten, Regio Gelderland / Achterhoek Ben je praktisch ingesteld, administratief sterk en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder! Kaemingk Season Decorations heeft voor haar locatie in Aalten een vacature voor een Assistent media assets / Administratieve ondersteuning fotografie Over de functie van Assistent media assets Ieder jaar weer streeft Kaemingk een unieke collectie voor kerst en voorjaar na Naar volledige vacature.
Gevorderd Assistent Accountant 2021-01-06
GE-Zutphen, Gevorderd Assistent Accountant Wat ga je doen? Als Gevorderd Assistent Accountant ga je voor een middelgroot accountantskantoor werken. Je wordt hierbij het aanspreekpunt voor diverse klanten in verschillende sectoren. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op: het geven van professionele adviezen, het opstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden van fiscale aangiftes. Je werkt zelfstandig Naar volledige vacature.
HR assistent 2021-01-04
GE-Harderwijk, Functieomschrijving Voor een internationale opdrachtgever in Harderwijk zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning. Als HR assistent ondersteun je de HR manager aan wie je ook rapporteert. Je zorgt voor administratieve vastlegging, stelt rapportages op en houdt de systemen up-to-date. Het is een baan voor 24 uur, waarbij er na 2 maanden gekeken wordt of de opdracht wordt verlengd. Het is een t Naar volledige vacature.
Support Engineer Identity & Access Management 2020-12-19
GE-Zaltbommel, Wil jij als support engineer vragen beantwoorden omtrent IAM oplossingen in de regio Zaltbommel? Vind je support leveren het leukste wat er is? Lees dan verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als support engineer ga je klanten helpen met specifieke vragen over IAM software. Je bent verantwoordelijk voor de on site support, voor zowel de implementatie als voor de incidenten die zich voordoen. De im Naar volledige vacature.
*PER DIRECT* MANAGEMENTASSISTENT bij een verzekeringsmaatschappij (24 uur) 2020-12-08
GE-Wageningen, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is PER DIRECT voor een verzekeringsmaatschappij in de omgeving van WAGENINGEN op zoek naar een MANAGEMENTASSISTENT (24 uur, vaste baan!) Dit is een tijdelijke functie (4 maanden met optie op verlenging) voor 24 uur per week (werkdagen in overleg). Je werkt in een team met meerdere managementassistenten. In eerste instantie werk je in verband met COV Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Gelderland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Assistent, personal assistent, management assistent en : administratief