Archiefmedewerker vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
- Teamleider postkamer/archief
- Interim Medewerker Archief (MBO) - Inverto Consultancy, Drech
- Loodsmedewerker / Archiefmedewerker (LBO) - Timing Almere, UT
- Loodsmedewerker / Archiefmedewerker (LBO) - Timing Almere, UT


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Archiefmedewerker vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Projectmedewerker Archief 2020-09-25
UT-Amersfoort, Wat bieden wij jou Een baan bij het Cultureel Erfgoed! Een opdracht voor 32 uur, tot eind 2020. Gratis opleidingen via Goodhabitz! Werken vanuit huis en op locatie in Amersfoort! Tussen de €2.805,03 en €3.963,19/maand (36 uur). Wie ben jij Jij hebt als ideale kandidaat: hbo werk-en denkniveau, ervaring met het bewerken en ontsluiten van archieven en affiniteit met erfgoed. ervaring met projectmati Naar volledige vacature.
Archiefmedewerker 2020-06-26
UT-ZEIST, Heb jij een studie(achtergrond) in Biotechnologie, en ben jij per direct beschikbaar? Voor het opschonen van het pathologisch archief is TNO op zoek naar jou! Medewerker Pathologisch Archief TNO Locatie: Zeist, Petten en Leiden 6-7-2020 tot 21-08-2020 40 uur per week schaal 6 €2095-3225 bruto per maand Voor de afdeling Research Information Support is TNO op zoek naar iemand om het pathologisch arc Naar volledige vacature.
Archiefmedewerker 2020-06-25
UT-AMERSFOORT, Zeg je Cultureel Erfgoed dan zeg je monumenten! Over deze monumenten en de overige werkzaamheden bestaan uiteraard archieven. Wil jij deze zomer helpen met het Archiefproject? Wat ga je doen? Deze zomer kun jij aan de slag als archiefmedewerker. Je gaat archiefbestanden inventariseren. Je ordent en registreert ze, bijvoorbeeld in Excel. Je maakt duidelijke overzichten. Moeten bestanden worden verv Naar volledige vacature.
Informatie Manager Digitaal Archief 2020-02-07
UT-Amersfoort, Functieomschrijving Ben je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatie en archief beheer? En heb jij al ervaring met projecten waarbij digitalisering van de huidige informatiebeheer centraal staat? Dan is dit een interessante opdracht voor jou! Je geeft richting en inhoud aan specifieke informatieopgaven; Je adviseert over de ontwikkelingen binnen het informatie beheer Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Archiefmedewerker en : administratief