Archiefmedewerker vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
-


Alle functie categorie├źn:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Archiefmedewerker vacatures in Groningen (Alle regio's)

Archiefmedewerker 2020-06-16
GR-GRONINGEN, Voor de afdeling Facilitaire Zaken bij de Provincie Groningen zijn wij op zoek naar Archiefbewerkers van 1 juli voor de periode van 6 maanden. Het fysieke archief moet voor 2021 conform de archiefwetgeving bewerkt en overgebracht zijn. Wat ga je doen Je stelt concept inventarissen en vernietigingslijsten op volgens de vastgestelde norm; Je stelt indexen, inventarissen en lijsten van archiefbestand Naar volledige vacature.
Archiefmedewerker 2020-06-16
GR-GRONINGEN, Locatie GRONINGEN Functieomschrijving Voor de afdeling Facilitaire Zaken bij de Provincie Groningen zijn wij op zoek naar Archiefbewerkers van 1 juli voor de periode van 6 maanden. Het fysieke archief moet voor 2021 conform de archiefwetgeving bewerkt en overgebracht zijn. Wat ga je doen Je stelt concept inventarissen en vernietigingslijsten op volgens de vastgestelde norm; Je stelt indexen, inven Naar volledige vacature.
Archiefbewerkers 2020-01-22
GR-GRONINGEN, Locatie Groningen Functieomschrijving Waarom hebben we jou nodig? Het Informatiebeheer van de afdeling Facilitaire Zaken (FZ) houdt zich bezig met het beheer van informatie in digitale archieven. De provincie Groningen beschikt daarnaast ook over een groot fysiek archief. We hebben de ambitie om ons fysieke archief binnen een jaar conform de archiefwetgeving te bewerken en overbrengen. Daarom zoek Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Archiefmedewerker en : administratief