Administratieve  vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
- Hoofd Administratie (HBO) - Beach Resort Makkum, Makkum
- Administratief Secretarieel Medewerker (m/v) (MBO) - Caparis
- Database Administrator Microsoft SQL (HBO) - Seven Stars BV,
- Database Administrator MS-SQL
- Medewerker Tussenpersonenadministratie
- Per direct
- Medewerker financiele administratie (HBO/Universitair) - Olym
- Vacature Financieel administratief medewerker (MBO/HBO) - Cre
- Medewerker Financiële Administratie (HBO) - Algemeen Belang u
- Database Administrator MS-SQL


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Administratieve vacatures in Friesland (Alle regio's)

Salarisadministrateur 2021-02-26
FR-Drachten, Functieomschrijving Voor onze relatie in Drachten, een internationale organisatie in de food sector, zijn wij op zoek naar een ervaren salarisadministrateur. Het is functie voor 16 of 20 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. In deze functie heb je veel vrijheid om verbeteringen door te voeren en kun je de salarisadministratie volledig eigen maken. Ben jij toegankelijk, accuraat, int Naar volledige vacature.
Administratief medewerker, ING 2021-02-25
FR-Leeuwarden, Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Randstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op solliciteren op werkgever site. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Randstad.nl. Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een baan bij een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland waarbij je veel diversiteit hebt? Spreekt het je aan om met klanten van de ING in ge Naar volledige vacature.
Administratief ondersteuner uitvoering subsidies 2021-02-25
FR-Leeuwarden, Op zoek naar een administratieve ondersteunende functie binnen de Provincie Fryslân? Wij zijn op zoek naar een ondersteuner uitvoering subsidies voor 24 uren per week tot in ieder geval 1 oktober 2021. Wat bieden wij jou Min. € 12,40 - max. € 19,54 bruto per uur Contract tot in ieder geval 1 oktober 2021 Tempo-Team KeuzeBudget 24-urige werkweek Wie ben jij De afdeling Subsidiezaken is verantwoorde Naar volledige vacature.
Logistiek administratief medewerker 2021-02-25
FR-Harlingen, Voor onze opdrachtgever in Harlingen zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker. Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. wat bieden wij jou Tussen de €2.000,- en € 2.300,- bruto (excl. adv) Uitzicht op een vaste aanstelling Harlingen 40 wie ben jij Je bent een initiatiefrijke kandidaat met een gezonde drive die goed zelfstandig kan werken. Schakelen tussen verschille Naar volledige vacature.
Medewerker debiteurenadministratie 2021-02-24
FR-Gorredijk, Voor een snelgroeiend commercieel bedrijf in Gorredijk zijn wij op zoek naar een parttime medewerker debiteurenadministratie. In deze functie zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van betalingen en ontvangsten. Het betreft een functie voor 20 of 24 uur voor de duur van in eerste instantie 6 maanden. Ben jij energiek, initiatiefrijk, flexibel, veranderingsgericht en communicatief vaardig? Naar volledige vacature.
Financieel-administratief medewerker Veenweideprogramma 2021-02-23
FR-Leeuwarden, De komende jaren gaat er veel veranderen in het Friese Veenweidegebied. Vijf partijen werken in de uitvoering samen om de bodemdaling een halt toe te roepen. Om hier invulling aan te geven komt er steeds meer geld vrij. Geld vanuit Europa, vanuit het Rijk, van andere overheden en van maatschappelijke en private organisaties. Wij zoeken voor de Provincie Fryslân een stevige en betrouwbare medewerke Naar volledige vacature.
Salarisadministrateur 2021-02-22
FR-Drachten, Functieomschrijving Heb jij een passie voor salarisadministratie? Wij zoeken een doortastende salarisadministrateur met kennis van zaken, die naast het uitvoeren van de salarisadministratie voor diverse organisaties, ook een advies rol vervult richting klanten. Wij bieden een uitzend- of detacheringscontract voor 6 maanden met uitzicht op verlenging. Klinkt interessant? Lees dan snel verder! wat b Naar volledige vacature.
Medewerker orderadministratie 2021-02-21
FR-Drachten, Dit is jouw kans om een fulltime baan binnen te halen met uitzicht op een vast dienstverband! Jij gaat aan de slag als order-entry medewerker en komt terecht in een hechte groep. Ben jij leergierig aangelegd? Mooi! Wat bieden wij jou Wekelijkse uitbetaling van je loon Uitzicht op een vast contract Je komt terecht bij een informeel en trots bedrijf Een fulltime functie met potentie tot uitbreiding Naar volledige vacature.
Senior administrateur 2021-02-20
FR-Sneek, Voor onze opdrachtgever, een dynamisch en groeiend bedrijf, in Sneek zijn wij op zoek naar een senior administrateur. Door een interne verschuiving is er een vaste functie ontstaan voor 24 tot 32 uur per week. Jij hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau en brengt relevante ervaring mee als zelfstandig administrateur. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en ruimte Naar volledige vacature.
Logistiek administratief medewerker 2021-02-20
FR-Harlingen, Voor onze opdrachtgever in Harlingen zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker. Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. wat bieden wij jou Tussen de €2.000,- en € 2.300,- bruto (excl. adv) Uitzicht op een vaste aanstelling Harlingen 40 wie ben jij Je bent een initiatiefrijke kandidaat met een gezonde drive die goed zelfstandig kan werken. Schakelen tussen verschille Naar volledige vacature.
Administratief Medewerker Hypotheken 2021-02-18
FR-Heerenveen, Bij de Rabobank in Heerenveen heb je vele mooie opties voor het nieuwe voorjaar. Dit is toch wel een mooie boost voor je CV. Verder krijg je: Wat bieden wij jou uurloon vanaf € 13,- , afhankelijk van je ervaring 8% vakantiegeld Toffe collega`s Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen Wie ben jij In deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Uiteraard goed samen kan werken met collegas, Naar volledige vacature.
Salarisadministrateur 2021-02-09
FR-Drachten, Voor onze relatie in Drachten, een internationale organisatie in de food sector, zijn wij op zoek naar een ervaren salarisadministrateur. Het is functie voor 16 of 20 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. In deze functie heb je veel vrijheid om verbeteringen door te voeren en kun je de salarisadministratie volledig eigen maken. Ben jij toegankelijk, accuraat, integer, zelfredzaam en Naar volledige vacature.
Salarisadministrateur 2021-02-03
FR-Drachten, Heb jij een passie voor salarisadministratie? Wij zoeken een doortastende salarisadministrateur met kennis van zaken, die naast het uitvoeren van de salarisadministratie voor diverse organisaties, ook een advies rol vervult richting klanten. Wij bieden een uitzend- of detacheringscontract voor 6 maanden met uitzicht op verlenging. Klinkt interessant? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Bruto Naar volledige vacature.
Commercial Site Administrator 2021-01-28
FR-Lemmer, The Commercial Site Administrator contributes to the safe execution of projects on site. The CSA is primarily responsible for daily planning and execution within individual area and functions of the construction site, as directed by the Site Manager. The Site Administrator is a key interface to all Site Team members, visitors, clients and Back-Office and must maintain at any times good relationshi Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-01-23
FR-Sneek, Functieomschrijving Voor een bedrijf uit Sneek zijn we opzoek naar een administratief medewerker voor 24 uur. Werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. De opdrachtgever waar je voor gaat werken levert RVS maatwerk voor keukens en interieur in heel Nederland, België en Duitsland. Het is belangrijk dat je nauwkeurig bent en erg goed met excel kunt werken wat bieden wij jou Tussen de €10 en €1 Naar volledige vacature.
Medewerker zorgadministratie 2021-01-22
FR-Leeuwarden, Functieomschrijving Voor een grote organisatie welke zich specialiseert in de ouderenzorg zijn wij op zoek naar een medewerker zorgadministratie voor bepaalde tijd, maar met een mooi uitzicht op een vast contract! wat bieden wij jou Goed uursalaris tussen €12,83 en €18,00 Contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast! Veelzijdige administratieve functie in de zorg! Mooie werkuren: 24 tot 32 uu Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed administratief, medewerker,administratieve, administratief medewerker, mbo en : administratief