Administratief management vacaturesVacatures Overijssel infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Overijssel


De populairste vacatures in Overijssel
- Office Manager (MBO/HBO) - CV Sport, Epe
- Office Manager (MBO/HBO) - CV Sport, Epe
- Office manager (HBO) - Match 4U Lochem, Lochem
- Officemanager (HBO) - Selectplus, Apeldoorn
- Office Manager (0,8 FTE) (MBO/HBO) - CV Sport, Epe
- Office Manager (MBO/HBO) - CV Sport, Epe
- Front office manager (HBO) - Creyf s Uitzendbureau Enschede,
- Project Management Officer Windenergieprojecten (40 uur) (HBO
- Een fulltime HOOFD ADMINISTRATIE (teamleider) (HBO) - Buitenh
- Hoofd Salarisadministratie (HBO/Universitair) - Uniting, Arnh


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Administratief management vacatures in Overijssel (Alle regio's)

Officemanager 2021-02-11
OV-Kampen, Voor het jaarlijkse inlevertraject bij van Dijk boeken in Kampen zijn wij op zoek naar een officemanager. wat bieden wij jou € 2650,- per maand Tijdelijk contract inwerktraject start met 24 uur, piekdrukte 40 uur. Kampen wie ben jij Wij zijn op zoek naar een kandidaat met HBO werk en denkniveau die al enige ervaring heeft in het leidinggeven. Hierbij heb je natuurlijk goede communicatieve vaardigh Naar volledige vacature.
PMO (Project Management Officer) 2020-12-03
OV-Zwolle, Bedrijfsomschrijving Samen met zo’n 1.400 collega’s, maak je en lever je een product dat er echt toe doet, drinkwater! Werken aan een opdracht bij Vitens betekent dus een opdracht met een maatschappelijk karakter. Dat maakt werken bij Vitens zo interessant. Functieomschrijving Mooie interim opdracht als Project Management Officer. De functie is in eerste instantie voor 9 maanden. Daarna mogelijk v Naar volledige vacature.
Office manager 2020-11-10
OV-Genemuiden, Sta jij in jouw omgeving bekend als het ‘gestructureerde type’? Kun jij goed overweg met het afwerken van een concrete takenlijst én is klantvriendelijkheid jouw middle name? Dan is V-Kam Education op zoek naar jou! wat bieden wij jou Onderhandelbaar salaris contract voor 1 tot 3 maanden Genemuiden 20 tot 24 uur per week wie ben jij Je beschikt over een HBO opleiding Office Management óf een MBO o Naar volledige vacature.
PMO (Project Management Officer) 2020-10-29
OV-Zwolle, Bedrijfsomschrijving Onze klant is een groot bedrijf in drinkwaterinfrastructuur. Functieomschrijving Mooie interim opdracht als Project Management Officer. De functie is in eerste instantie voor 13 maanden en verlenging mogelijk. Als PMO-er fungeer je als rechterhand, sparringpartner en vervanger van de projectmanager. In opdracht van de projectmanager voer je, soms zelfstandig maar veelal in tea Naar volledige vacature.
Hoofd financiële administratie 2020-10-20
OV-DEDEMSVAART, Functieomschrijving Voor onze relatie in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een ervaren hoofd financiële administratie. Als hoofd van de financiele administratie rapporteer jij aan de financieel controller. Daarnaast zorg je voor een optimale administratieve bedrijfsvoering, de periode en jaarsverslaglegging en financial planning en analyse. Interesse? Lees dan snel verder! Wat wordt er geboden? Ee Naar volledige vacature.
Hoofd financiële administratie 2020-10-13
OV-DEDEMSVAART, Voor onze relatie in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een ervaren hoofd financiële administratie. Als hoofd van de financiele administratie rapporteer jij aan de financieel controller. Daarnaast zorg je voor een optimale administratieve bedrijfsvoering, de periode en jaarsverslaglegging en financial planning en analyse. Interesse? Lees dan snel verder! Wat wordt er geboden? Een werkweek van 40 uu Naar volledige vacature.
Financieel medewerker / officemanager 2020-09-09
OV-ENSCHEDE, Ben jij proactief en zie je werk liggen? Wil je graag jouw financiële kennis combineren met officemanagement? Dan is dit de perfecte functie voor jou. Deze functie is geschikt voor jou omdat je energie krijgt van de financiële administratie. Maar ook omdat je nauwkeurig werkt, werk ziet liggen en meedenkt met de organisatie. Je bent in staat om financiële processen te optimaliseren en om mee te gr Naar volledige vacature.
Junior Project Management Officer 2020-09-08
ZH-Rotterdam, Junior Project Management Officer Category: Project Management City: Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands Employment Type: Full Time Ben jij een spin in het web, organisatorisch en communicatief sterk? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Als PMO Specialist ondersteun en ontzorg je de klant. De verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het inrichten en uitvoeren van governance, maken van rappo Naar volledige vacature.
(Aankomend) Hoofd Administratie 2020-07-27
OV-Rijssen-Holten, Heb jij een aantal jaar relevante werkervaring binnen de financiën en sta jij open voor een uitdagende functie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij al naast jouw ervaring ook de drive om veel te leren binnen de financiën? Lees dan snel verder! Bedrijfsomschrijving Voor een commerciële organisatie in de omgeving van Rijssen ben ik op zoek naar een (Aankomend) Hoofd Administratie. Bij d Naar volledige vacature.
Teamhoofd Strategie en Beleid, Service Management Office 2020-03-23
OV-Enschede, Voor de teams Strategie & Beleid en Service Management Office, beide onderdeel van de ICT afdeling van MST, zoeken ze een resultaatgerichte leidinggevende. Functie omschrijving Als teamhoofd stuur je de medewerkers binnen de teams Strategie & Beleid (S&B) en het Service Management Office (SMO) aan. Dit doe je op een resultaatgerichte manier zodat de in de jaarplannen vastgestelde (beleids)doelen w Naar volledige vacature.
(Aankomend) Hoofd Administratie 2020-02-22
OV-Rijssen-Holten, Ben jij net of bijna klaar met je HBO en sta jij open voor een uitdagende functie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij al enige ervaring maar heb je ook de drive om veel te leren binnen de financiën? Lees dan snel verder! Voor een commerciële organisatie in de omgeving van Rijssen ben ik op zoek naar een (Aankomend) Hoofd Administratie. Bij deze werkgever krijg je veel ruimte om zelfs Naar volledige vacature.
**PER DIRECT** JUNIOR OFFICEMANAGER bij adviesbureau in Deventer (32-40 uur, vaste baan!) 2020-01-14
OV-Deventer, Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Deventer is voor een adviesbureau in Deventer PER DIRECT – op zoek naar een JUNIOR OFFICEMANAGER Dit is een functie voor 32-40 uur per week en een permanente invulling. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de adviseurs en het management van het bedrijf. Tot je taken behoren = agendabeh Naar volledige vacature.
Office-Manager 2019-12-12
OV-Deventer, Ben jij servicegericht, werk je nauwkeurig en gestructureerd en wil je samen met ons zorgen voor een optimale ondersteuning van onze medewerkers en opdrachtgevers? Je begeleidt een team van medewerkers die dagdagelijks ondersteuning bieden aan de projectleiders, het algemene secretariaat op zich nemen, instaan voor reservaties en opleidingen, hotelovernachtingen boeken, facilitaire zaken opnemen, Naar volledige vacature.
Officemanager / Secretaresse in Deventer (40 uur/week) 2019-12-10
OV-Deventer, Wat ga je doen? Als Officemanager / Secretaresse ben je, binnen een klein team , medeverantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van onze vestiging in Deventer en het management. Tevens fungeer je als “algemene vraagbaak” voor onze medewerkers, gedetacheerd bij klanten dan wel werkzaam op kantoor. Binnen de taakomschrijving valt een breed scala aan werkzaamheden, zoals o Naar volledige vacature.
(Aankomend) Hoofd Administratie 2019-12-02
OV-Rijssen-Holten, Ben jij net of bijna klaar met je HBO en sta jij open voor een uitdagende functie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij al enige ervaring maar heb je ook de drive om veel te leren binnen de financiën? Lees dan snel verder! Voor een commerciële organisatie in de omgeving van Rijssen ben ik op zoek naar een (Aankomend) Hoofd Administratie. Bij deze werkgever krijg je veel ruimte om zelfs Naar volledige vacature.
Project Management Officer 2019-11-28
OV-Zwolle, Ben jij als een vis in het water als projectmanager in de (water)infra? Functieomschrijving Mooie vaste functie als project management officer. Je fungeert als rechterhand, sparringpartner en vervanger van de projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projectmanager bij de voorbereiding en uitvoering van multidisciplinaire projecten en/of programmas. Het gaat hierbij om Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Overijssel :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Hoofd, manager, administratie en : administratief