Administratief management vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Office Manager (MBO) - DEP WORKS BV, Heerhugowaard
- Intern Accountmanager Zakelijke Relaties - Rabobank (MBO/HBO)
- Accountmanager Bijzonder Beheer - Rabobank (HBO) - NIG Midoff
- Hoofd Projectadministratie
- Manager Risicomanagement & Back-office
- Accountmanager Private Banking - Rabobank (HBO) - NIG Midoffi
- Upperclass Project Management Office Consultant
- Assistent-controller / Hoofd Administratie (fulltime) Amsterd
- Executive Office Manager
- OFFICEMANAGER M/V 40u, VUconnected


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Administratief management vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Office Manager 2018-02-19
<![CDATA[Werkomgeving Het VUmc Alzheimercentrum is opgericht ten dienste van de pati�«ntenzorg en pati�«ntgebonden wetenschappelijk onderzoek naar verschillende vormen van dementie. Met ruim 75 medewerkers zijn wij onderdeel van de afdeling Neurologie van het VUmc. Het snelgroeiende team bestaat uit diverse disciplines en is gericht op zorg en onderzoek op het gebied van dementie. Onder leiding [&#8230;] Lees hele vacature hier: Naar volledige vacature.
Office manager 2018-02-19
NH-Amsterdam, De organisatie VeiligheidNL is een landelijk bekende maatschappelijke organisatie, gevestigd te Amsterdam. Wij doen onderzoek en ontwikkelen interventies en campagnes met als motto: ‘iedereen veilig thuis, onderweg en op het werk’. De circa 60 medewerkers werken samen met overheidsinstellingen en private organisaties op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Wij zijn trots op onze open profes Naar volledige vacature.
Office Manager Operations 2018-02-17
NH-Amsterdam, Are you a flexible, representative and professional office manager? And do you get energized bij an international environment within the beauty industry? Then this might be your job! Functieomschrijving General operations; Company activities, such as System driven operations; Procurement-Purchasing; (Basic) Risk Management; Planning & Daily Preparations; General Coordination (Projects & Tasks); Pr Naar volledige vacature.
Hoofd Financiële administratie 2018-02-15
NH-Amsterdam, Werken bij één van de grootste zorginstellingen in Amsterdam? Dan ben je bij onze klant aan het juiste adres. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen van een groot team. Bedrijfsomschrijving Onze klant wilt een moderne, transparante en financieel gezonde organisatie zijn en werken vanuit de eigen visie en de vier kernwaarden praktisch, professioneel, persoonlijk en liefdevol. Een bela Naar volledige vacature.
Project Management Officer bij stichting Talud in Amsterdam 2018-02-15
NH, Project Management Officer (PMO) Functieomschrijving Beoordelen projecten & investeringen, o.a. op basis van financiële gegevens, missie en visie Contact onderhouden met samenwerkingspartners over projecten en investeringen Contact leggen met potentiële samenwerkingspartners Interpreteren van financiële gegevens, (kunnen lezen van Balans en Staat van Baten & Lasten) Onderzoek doen: o.a. in kaart b Naar volledige vacature.
Project Management Officer bij stichting Talud in Amsterdam 2018-02-14
NH, Project Management Officer (PMO) Functieomschrijving Beoordelen projecten & investeringen, o.a. op basis van financiële gegevens, missie en visie Contact onderhouden met samenwerkingspartners over projecten en investeringen Contact leggen met potentiële samenwerkingspartners Interpreteren van financiële gegevens, (kunnen lezen van Balans en Staat van Baten & Lasten) Onderzoek doen: o.a. in kaart b Naar volledige vacature.
Project Management Officer bij stichting Talud in Amsterdam 2018-02-13
NH, PMO Project Management Officer bij stichting Talud Functieomschrijving Beoordelen projecten & investeringen, o.a. op basis van financiële gegevens, missie en visie Contact onderhouden met samenwerkingspartners over projecten en investeringen Contact leggen met potentiële samenwerkingspartners Interpreteren van financiële gegevens, (kunnen lezen van Balans en Staat van Baten & Lasten) Onderzoek doe Naar volledige vacature.
multifunctionele officemanager / leuke collega (32 u) 2018-02-09
NH-Amsterdam, Ben jij wat STORM nodig heeft? Zorg jij er graag voor dat alles soepel loopt op kantoor en dat het je collega’s en klanten aan niets ontbreekt? Wij zoeken: multifunctionele officemanager / leuke collega (32 u) Over STORM Post Production Ons bedrijf is gevestigd op een mooie locatie in het centrum van Amsterdam. We werken met een team van 20-25 vaste collega’s en daarnaast met veel betrokken freela Naar volledige vacature.
Commerciële Office Manager 2018-02-08
NH-Amsterdam, Functie omschrijving Commerciële Office Manager De ideale kandidaat voor deze functie is iemand die houdt van afwisseling en niet alleen commercieel is aangelegd maar ook gek is op organiseren. Je komt te werken voor een klein en hecht team van 7 mensen die jouw ondersteuning en planning heel goed kunnen gebruiken. Je bent de drijvende kracht achter het sales team, zorgt voor de juiste afhandeling Naar volledige vacature.
Office Manager - Haarlem 2018-02-06
NH-Haarlem, Functie omschrijving Mooie functie als Office Manager bij een Haarlemse projectontwikkelaar! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full time Office Manager, die verantwoordelijk zal zijn voor het dagelijks reilen en zeilen op kantoor en tussendoor de kantoorhond wat aandacht kan geven. Daarnaast is men zeer actief op social media en behoort het beheren (en innoveren) van deze accounts Naar volledige vacature.
Office Manager part time, 32 hours 2018-02-06
NH-Amsterdam, Are you an experienced Office Manager and is organizing and supporting your second nature? Do you get energized by an international environment and can you work independently? This might be the perfect job for you! Functieomschrijving Office management & reception related task such as: Welcome visitors Handel the switchboard Incoming and outgoing correspondence in Dutch & English Handle documentat Naar volledige vacature.
Office Manager 2018-02-06
NH-Amsterdam, Vacature Office Manager (fulltime) Functie omschrijving: Als Office Manager bij Herman Peters Interiordesign zal je verantwoordelijk zijn voor alle administratieve taken en ondersteuning geven aan de gehele organisatie. Omschrijving bedrijf: Wij zijn een jong en enerverend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van turn-key projecten op het gebied van zowel interieur Naar volledige vacature.
Office Manager 2018-02-01
NH-Amsterdam, Ben jij een Office Manager met een afgeronde HBO opleiding en heb jij een aantal jaar ervaring in een zakelijke omgeving? Spreek jij naast Nederlands ook vloeiend Engels? Wil jij werken in omgeving Amsterdam? Dan ben jij de Office Manager die ik zoek! Voor mijn opdrachtgever in omgeving Amsterdam ben ik op zoek naar een Office Manager die gestructureerd te werk gaat en niet bang is voor een hoge w Naar volledige vacature.
Office Manager 2018-01-31
NH-Amsterdam, Als Office Manager ben jij verantwoordelijk om het hele kantoor op te bouwen. Je zal daarbij ook de functie vorm moeten geven en waar nodig ondersteuning geven. Bedrijfsomschrijving De klant is een wereldwijde handelaars-organisatie in onder andere technologie. Ze zijn in het buitenland een toonaangevend bedrijf en sinds kort ook gevestigd in Amsterdam. Ze hebben inmiddels de sleutels gekregen van Naar volledige vacature.
Office Manager (oproep kracht) 2018-01-31
NH-Amsterdam, Voor in grote investeringsmaatschappij in Amsterdam ben ik op zoek naar een Office Manager op oproep basis. Heb jij een hands on mentaliteit, ben jij enthousiast en altijd bereid dat stapje extra te doen. Dan ben ik op zoek naar een Office Manager als jij! Deze investeringsmaatschappij is sterk groeiende en daarom hebben zij extra mensen nodig ter ondersteuning. Aangezien iedere dag anders is, zij Naar volledige vacature.
Office Manager 2018-01-30
NB-Breda, Jij bent degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en gevraagd en ongevraagd ervoor zorgt dat de organisatie en de medewerkers optimaal kunnen functioneren. Jij bent de spil van de organisatie. Voor ons kantoor in Breda zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige office manager! Een organisator in hart en nieren die overzicht weet te behouden. Office Manager Als Office manager ben Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Hoofd, manager, administratie en : administratief