Administratief management vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Office Manager (MBO) - DEP WORKS BV, Heerhugowaard
- Intern Accountmanager Zakelijke Relaties - Rabobank (MBO/HBO)
- Accountmanager Bijzonder Beheer - Rabobank (HBO) - NIG Midoff
- Hoofd Projectadministratie
- Manager Risicomanagement & Back-office
- Accountmanager Private Banking - Rabobank (HBO) - NIG Midoffi
- Upperclass Project Management Office Consultant
- Assistent-controller / Hoofd Administratie (fulltime) Amsterd
- Executive Office Manager
- OFFICEMANAGER M/V 40u, VUconnected


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Administratief management vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

OFFICE MANAGER 2018-07-16
NH-Nieuw-Vennep, Key Responsibilities for this role: Manage the office and report to HQ directly. Manage sales activities positively and actively In charge of pricing and quotation Monitor the Operation & Customer Service of air freight and sea Freight, both export and import wise. Take charge of office sales target development Other responsibilities given by the Employer. Lead to drive and support the sales devel Naar volledige vacature.
Office Manager - Amsterdam 2018-07-11
NH-Amsterdam, Wil jij werken binnen een jong team in een dynamische en gezellige organisatie met een informele werksfeer? Wij, Greenberg Nielsen, zijn op zoek naar een enthousiaste Office Manager! Als Office Manager ben jij het centrale aanspreekpunt binnen Greenberg Nielsen en ben je betrokken bij elke stap die de organisatie zet. Jij bent proactief en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden is voor jou ab Naar volledige vacature.
Allround office manager 2018-07-11
NH-Amsterdam, Een functie per direct als office manager met een breed takenpakket binnen deze organisatie. Je ondersteunt de algemeen directeur op secretarieel vlak; daarnaast ben functioneer je ook als de office / facility manager van het kantoor. Naast het assisteren van de directeur en het beheren van het kantoor; assisteer je ook het Customer Service team op momenten dat het nodig is. Sta je open voor een b Naar volledige vacature.
Front Office Manager, 24 uur p/w, Amsterdam Zuidas 2018-07-09
NH-Amsterdam, Front Office Manager, 24 uur p/w, Amsterdam Zuidas De organisatie: Onze opdrachtgever is een prestigieuze (internationale) organisatie binnen de zakelijke dienstverlening. Zij zijn gevestigd op de Zuidas en opereren op het hoogste niveau binnen uiteenlopende sectoren. Wij zijn op zoek naar een ervaren Front Office Manager voor 3 of 3 om 4 dagen per week De functie: In deze positie ben je het eerst Naar volledige vacature.
Office manager 2018-07-05
NH-Nieuw-Vennep, Functieomschrijving Functieomschrijving Deze wereldwijde non-profit stichting is een organisatie voor goede doelen. Als office manager werk je voornamelijk alleen op kantoor om alle binnenkomende informatie van donateurs te verwerken. Zo behandel je voornamelijk binnenkomende telefoontjes, brieven en e-mails van donateurs af. Jij beantwoordt vragen van nieuwe donateurs en houdt de database up to d Naar volledige vacature.
Office manager - Starter 2018-07-04
NH-Amsterdam, Starters positie binnen een internationale organisatie voor minimaal drie maanden met kans op verlenging. Heb jij 1 - 3 jaar ervaring als Office manager of een MBO / HBO afgerond binnen facilitair management of hospitalty management en ben je per direct beschikbaar? reageer dan nu! Bedrijfsomschrijving De klant is een internationale organisatie met hun kantoor in Amsterdam West. Omschrijving Het v Naar volledige vacature.
Officemanager in internationale organisatie 2018-07-03
NH-Amsterdam, Werken als officemanager voor een internationale organisatie in Amsterdam? Deze vacature biedt jou een functie waarin jij er voor zorgt dat alle medewerkers hun activiteiten zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Jij hebt een cruciale rol en draagt bij aan het behouden van en verbeteren van de medewerkerstevredenheid. Zijn de kantoorartikelen nog voorradig? Jij checkt het! Moet er catering gerege Naar volledige vacature.
Officemanager 2018-06-29
NH-Amsterdam, Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Officemanager? Beschik jij over minimaal 1 jaar ervaring als Office assistant/Officemanager met receptiewerkzaamheden? Lees dan gauw verder! Voor een internationale organisatie in Amsterdam zijn we op zoek naar een gedreven Officemanager die toe is aan een tweede stap! Taken en verantwoordelijkheden: Het ontvangen van bezoekers Het afhandelen van mail Naar volledige vacature.
Office manager 2018-06-25
NH-Hoorn, NGage Recruitment, een succesvol werving- en selectiebureau in Hoorn, is opzoek naar een gezellige office manager! Wie zijn wij? Sinds onze oprichting in 2010 groeit NGage Recruitment ontzettend hard en hebben wij ons door middel van onze vijf werkmaatschappijen (PHP, Java, .NET, Testing en Frontend Professionals) ontwikkeld tot een belangrijke speler op de IT-markt. Momenteel werken we met een jo Naar volledige vacature.
(Leidinggevend) Directiesecretaresse (fulltime) - Amsterdam 2018-06-25
NH-Amsterdam, Functie omschrijving Voor onze klant, een vastgoedorganisatie in Amsterdam, zijn we op zoek naar een Directiesecretaresse met leidinggevende capaciteiten. De directiesecretaresse fungeert als de rechter- én de linkerhand van de directeur. Je herkent je in een rol waarbij je een voorbeeldfunctie geniet ten opzichte van de vier secretaresses die je functioneel aan zal sturen. Je bent gewend om snel Naar volledige vacature.
Office Manager 2018-06-22
NH-Amsterdam, Help create and maintain an environment in which employees can perform their role in an effective and efficient manner. The responsibilities include coordinating office space, office equipment and provide administrative and operational support. Next to it you have to cooparte with 4 other offices and align the office management. Bedrijfsomschrijving The head office in Amsterdam and the other 4 off Naar volledige vacature.
Office Manager (24-40 uur per week) Amsterdam 2018-06-20
NH-Amsterdam, Als jij binnenkomt wordt iedereen blij! Ze weten namelijk dat alles dan soepel verloopt die dag en dat zij zich nergens zorgen over hoeven te maken. Jij regelt alles en vindt het leuk om ervoor te zorgen dat anderen ongestoord hun werk kunnen doen. Ben je daarnaast vriendelijk, heb je plezier in je vak en vind je het prettig om overal van op de hoogte te zijn? Dan is dit misschien wel dé baan voor Naar volledige vacature.
Fulltime officemanager Amsterdam 2018-06-20
NH-Duivendrecht, Heb jij ervaring als officemanager en ben jij op zoek naar de baan waar je je onmisbaar kan maken? Jij kan fulltime aan de slag bij dit ontzettend leuke bedrijf dichtbij de 9 straatjes in Amsterdam. Er is zelfs uitzicht op een vast dienstverband! Naast het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en klanten van dit bedrijf, draag jij ook zorg over de agenda’s, help jij bij het organiseren en leiden va Naar volledige vacature.
(Leidinggevend) Directiesecretaresse (fulltime) - Amsterdam 2018-06-18
NH-Amsterdam, Functie omschrijving Voor onze klant, een vastgoedorganisatie in Amsterdam, zijn we op zoek naar een Directiesecretaresse met leidinggevende capaciteiten. De directiesecretaresse fungeert als de rechter- én de linkerhand van de directeur. Je herkent je in een rol waarbij je een voorbeeldfunctie geniet ten opzichte van de vier secretaresses die je functioneel aan zal sturen. Je bent gewend om snel Naar volledige vacature.
Office Manager Vastgoed Amsterdam 2018-06-18
NH-Amsterdam, Gezocht: Office Manager Vastgoed Amsterdam WoonHolland ontwikkelt hoogwaardig gerenoveerde woningen in Holland. Kwaliteit en comfort vormen het handelsmerk van WoonHolland. Woningen graag met een ‘’wow’’ gevoel bij onze kopers afleveren. Met een team specialisten leveren wij bestaande woningen conform moderne eisen, met respect voor de oorspronkelijke architectuur, aan kopers af. Elke woning is me Naar volledige vacature.
Officemanager (bijbaan 12 tot 24 uur) 2018-06-14
NH, Functieomschrijving Als Officemanager ben je verantwoordelijk voor dat alle consultants zich kunnen richten op het eigen werk en niet op randzaken. Hiervoor ben jij samen met de andere Officemanager verantwoordelijk. Je kan je voorstellen dat dit elke dag kan verschillen, maar we hebben een aantal taken voor je opgesomd: de secretariële en administratieve ondersteuning; het organiseren van vergade Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Hoofd, manager, administratie en : administratief