Administratief management vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
- Hoofd Administratie (HBO) - Unique Leeuwarden, jirnsum
- Hoofd Administratie (HBO) - Unique Leeuwarden, jirnsum
- Interim Hoofd Financiele Administratie (HBO) - FPK Finance en
- Hoofd Administratie (HBO) - Beach Resort Makkum, Makkum
- Hoofd Administratie (HBO) - Beach Resort Makkum, Makkum
- Administrateur/Hoofd Administratie (HBO) - Start People Profe
- Administrateur/Hoofd Administratie (HBO) - Start People Profe
- Unitmanager (HBO) - Adecco Leeuwarden Office Large Accounts,
- Project Management Officer Windenergieprojecten (40 uur) (HBO
- Interim Hoofd Administratie (HBO) - FPK Finance en HRM, Midde


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Administratief management vacatures in Friesland (Alle regio's)

Officemanager 2021-02-03
FR-Wolvega, Voor onze opdrachtgever, een gepassioneerd familiebedrijf in houtbewerking, zijn wij op zoek naar een officemanager. Ben jij hands on, heb je talent voor organiseren en structureren en durf je knopen door te hakken? Dan is dit dé functie voor jou! wat bieden wij jou Officemanager bij een bedrijf in de houtbewerking €1850 bruto per maand Tijdelijk contract voor 5 maanden Kleinschalig familiebedrijf Naar volledige vacature.
Project Management Officer 2021-01-27
FR-Rotterdam, Ook in 2021 blijft Yacht groeien. Daarom zoekt Yacht naar operationele en tactische Project Management Officers (PMO). Wil jij als PMO professional de meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers, spreekt afwisseling je aan en houd je van een uitdaging? Groei dan met ons mee en solliciteer nu. Als Project Management Officer (PMO) ben je verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch ondersteunen v Naar volledige vacature.
Directiesecretaresse / Office Manager 2020-09-24
FR-LEEUWARDEN, Weet jij de juiste prioriteiten te stellen met aandacht voor excellente zorg? Ben je bevlogen, proactief, nieuwsgierig en zelfstandig? Lees dan snel verder! Wat bieden we jou? Een uitdagende en diverse functie binnen een top zorginstelling Een goed salaris op basis van ervaring Een leuk en gezellig team Wat ga je doen Vanwege de toenemende complexiteit van digitalisering van de zorg, worden de man Naar volledige vacature.
Junior Project Management Officer 2020-09-08
ZH-Rotterdam, Junior Project Management Officer Category: Project Management City: Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands Employment Type: Full Time Ben jij een spin in het web, organisatorisch en communicatief sterk? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Als PMO Specialist ondersteun en ontzorg je de klant. De verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het inrichten en uitvoeren van governance, maken van rappo Naar volledige vacature.
Office Manager 2020-06-29
FR-Leeuwarden, Het is maandagochtend 10 uur. Je komt net uit een overleg met de directeur, de werkvoorbereider, de servicecoördinator en de lead engineer als de telefoon gaat. Eén van de grote bakkerijklanten hangt aan de lijn. Hij is in paniek; een belangrijke productielijn geeft storing en de eigen technische dienst krijgt het niet opgelost. Ook kunnen ze de vaste servicemonteur van Booij even niet bereiken. O Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed Hoofd, manager, administratie en : administratief