Medewerker vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
- Medewerker data-entry


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Medewerker vacatures in Groningen (Alle regio's)

Administratief medewerker 2021-03-06
GR-Veendam, Gaat jouw hart sneller kloppen van het afvinken van to do lijstjes? Ben jij een ster in het behouden van overzicht en het aanbrengen van structuur? Wil jij graag onderdeel uitmaken van een innovatieve en veelzijdige organisatie? Wij zijn op zoek naar jou! Wat bieden wij jou Beloning in schaal 6, €14,53 per uur Per direct, duur van de inzet is nog onbekend Lokatie Veendam Werken bij een innovatieve Naar volledige vacature.
(Senior) Financieel medewerker 2021-02-27
GR-Groningen, (Senior) Financieel medewerker ToolMax is in 2005 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de levering van professioneel gereedschap via Internet. Door de jaren heen is ToolMax sterk gegroeid, waardoor ToolMax inmiddels al is verhuisd naar haar vierde locatie. Deze locatie heeft ook de beschikking over een afhaalbalie en servicedesk. ToolMax behoort online tot de grootste leveranciers van profes Naar volledige vacature.
Ondersteunend administratief medewerker 2021-02-24
GR-Groningen, Voor de Rijksuniversiteit zijn wij op zoek naar een ondersteunend administratief medewerker die per 1 of 8 maart kan starten voor 32 uur in de week. (24 uur is bespreekbaar) Het is een tijdelijke opdracht tot eind mei met kans op uitloop tot eind juni. Wat bieden wij jou Je werkt op locatie 24 of 32 uur Wie ben jij Je werkt nauwkeurig, accuraat en maakt systemen snel eigen. Ook enige kennis van de Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-02-24
GR-Groningen, Ben jij per direct beschikbaar? En beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Een leuke tijdelijke functie In het centrum van Groningen Wie ben jij Je bent 24 - 32 uur per week beschikbaar tijdens kantoortijden Je pakt systemen snel op Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend Je kan makkelijk schakelen Wat ga je d Naar volledige vacature.
Administratief medewerker invordering, Belastingdienst 2021-02-23
GR-Groningen, Altijd al willen werken bij één van de grootste werkgevers van Nederland? Ben je een administratief talent met een MBO 3 of 4 diploma in de juridische richting? Top! Dan zoeken wij naar jou! Wat bieden wij jou Salaris! € 2.091,98 bruto per maand o.b.v. 36 uur Volledige vergoeding van OV kosten! 3,5 maanden met een optie tot verlenging 20-24 uur per week, verdeeld over 4-5 dagen De Belastingdienst! Naar volledige vacature.
Backofficemedewerker excasso, TKP Pensioen 2021-02-23
GR-Groningen, Ben je goed in het verwerken van data en andere administratieve taken? Structuur in je werkzaamheden is belangrijk voor jou? Dan hebben wij een leuke vacature bij TKP pensioen. Je bent klantgericht en durft knopen door te hakken. Dat het om pensioenaanspraken van duizenden mensen gaat, voel jij als extra stimulans om je werk zorgvuldig te doen. Ook ben je innovatief en denk je graag mee met het ni Naar volledige vacature.
Backoffice medewerker 2021-02-19
GR-Veendam, Gaat jouw hart sneller kloppen van het afvinken van to do lijstjes? Ben jij een ster in het behouden van overzicht en het aanbrengen van structuur? Wil jij graag onderdeel uitmaken van een innovatieve en veelzijdige organisatie met maatschappelijke relevantie? Je vindt het leuk om dagelijks veel met mensen telefonisch in gesprek te zijn? Wij zijn op zoek naar jou! Wat bieden wij jou Beloning in sc Naar volledige vacature.
Administratief medewerker invordering, Belastingdienst 2021-02-12
GR-Groningen, Altijd al willen werken bij één van de grootste werkgevers van Nederland? Ben je een administratief talent met een MBO 3 of 4 diploma in de juridische richting? Top! Dan zoeken wij naar jou! Wat bieden wij jou Salaris! € 2.091,98 bruto per maand o.b.v. 36 uur Volledige vergoeding van OV kosten! 3,5 maanden met een optie tot verlenging 20-24 uur per week, verdeeld over 4-5 dagen De Belastingdienst! Naar volledige vacature.
Medewerker verkiezingen, Gemeente Groningen 2021-02-11
GR-Groningen, Functieomschrijving Dit jaar staan de tweede kamer verkiezingen op het programma op 17 maart. Voor deze dag zijn we op zoek naar een groot aantal medewerkers die willen helpen met het controleren van de stembureaus aan het einde van de avond. wat bieden wij jou Een salaris van EUR 12,40 per uur Je levert een bijdrage aan het verkiezingsproces Een leuke klus vanaf 19 uur in de avond wie ben jij Ben Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-01-26
GR-Veendam, Gaat jouw hart sneller kloppen van het afvinken van to do lijstjes? Ben jij een ster in het behouden van overzicht en het aanbrengen van structuur? Wil jij graag onderdeel uitmaken van een innovatieve en veelzijdige organisatie? Wij zijn op zoek naar jou! Wat bieden wij jou Beloning in schaal 6, €14,53 per uur Mogelijk voor langere tijd Lokatie Veendam Werken bij een innovatieve veelzijdige organi Naar volledige vacature.
Senior Medewerker Debiteuren Participatie 2021-01-25
GR-Leens, Functieomschrijving Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Ze richten zich op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend. Wat bieden wij jou Schaal 8, maximaal €3.591,- per maand bij 36 uur 3 maanden met mogelijke verlenging Jouw standplaat Naar volledige vacature.
Administratief medewerker ABN AMRO Verzekeringen 2021-01-21
GR-Groningen, Ben jij momenteel werkzaam in de bancaire of verzekeringsbranche en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Spreekt de (levens)verzekeringswereld je aan of ben je hier al ervaren in? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar administratief/ telefonisch medewerkers bij ABN AMRO Verzekeringen (afdeling Levensverzekeringen). Wat bieden wij jou Een baan voor 32-40 uur Een internetvergoed Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-01-21
GR-Groningen, Functieomschrijving Voor de NCG zijn we op zoek naar administratief medewerker. Het betreft een tijdelijke functie voor 2 maanden. Na deze 2 maanden is er een verlening mogelijk van maximaal 3 keer één maand. wat bieden wij jou salaris tussen de 18,11 en 20,25 euro per uur tijdelijke functie met kans op verlening wie ben jij Het ophalen en vastleggen van grote aantallen gegevens behoort bij je tak Naar volledige vacature.
Administratief medewerker NCG 2021-01-20
GR-Groningen, Voor het NCG zijn we op zoek naar administratief medewerker. Het betreft een tijdelijke functie voor 2 maanden. Na deze 2 maanden is er een verlening mogelijk van maximaal 3 keer één maand. wat bieden wij jou salaris tussen de 18,11 en 20,25 euro per uur tijdelijke functie met kans op verlening wie ben jij Het ophalen en vastleggen van grote aantallen gegevens behoort bij je taken. Om die reden zi Naar volledige vacature.
Administratief medewerker NCG 2021-01-20
GR-Groningen, Functieomschrijving Voor het NCG zijn we op zoek naar administratief medewerker. Het betreft een tijdelijke functie voor 2 maanden. Na deze 2 maanden is er een verlening mogelijk van maximaal 3 keer één maand. wat bieden wij jou salaris tussen de 18,11 en 20,25 euro per uur tijdelijke functie met kans op verlening wie ben jij Het ophalen en vastleggen van grote aantallen gegevens behoort bij je ta Naar volledige vacature.
Medewerker informatievoorziening 2021-01-20
GR-Groningen, Functieomschrijving Wil jij je inzetten voor Groningen en haar bewoners? Zoek jij een goedbetaalde zelfstandige baan? Kom dan werken voor de Rijksoverheid! Wat bieden wij jou Salaris tussen €2824.67 en € 3990.93 o.b.v. 36 uur Tijdelijke opdracht voor 2 maanden. Eventueel kans op verlenging. Max 3 keer 1 maand Werken voor Nederland, bij de Rijksoverheid! Wie ben jij Als medewerker informatievoorzie Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed medewerker, administratief en : administratief