Medewerker vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
- Administratieve medewerker(ster)
- DIV medewerker
- Administratief Medewerker Kredietverlening
- Administratief medewerker HRM


Alle functie categorieën:
Overzicht
Administratief algemeen
Administratief medewerker
Archiefmedewerker
Assistent
Call Center
Data entry
Directiesecretaresse
Management
Medewerker algemeen
Receptionist Telefonist
Secretaresse

De Medewerker vacatures in Friesland (Alle regio's)

Financieel-administratief medewerker Veenweideprogramma 2021-02-23
FR-Leeuwarden, De komende jaren gaat er veel veranderen in het Friese Veenweidegebied. Vijf partijen werken in de uitvoering samen om de bodemdaling een halt toe te roepen. Om hier invulling aan te geven komt er steeds meer geld vrij. Geld vanuit Europa, vanuit het Rijk, van andere overheden en van maatschappelijke en private organisaties. Wij zoeken voor de Provincie Fryslân een stevige en betrouwbare medewerke Naar volledige vacature.
Backoffice medewerker PostNL 2021-02-21
FR-Leeuwarden, Ben jij administratief sterk onderlegd en heb jij graag klantcontact via de telefoon of e-mail? Bestel jij regelmatig een pakketje via PostNL en ben jij ook nieuwsgierig hoe het achter de schermen gaat? Lees dan verder en kom erachter waar de vacature medewerker backoffice in Leeuwarden wat voor jou is. Wat bieden wij jou €9,87 vanaf 21 jaar. T/m 20 jaar verdien je €7,90 Vakantietoeslag van 8,33% Naar volledige vacature.
Administratief Medewerker Hypotheken 2021-02-18
FR-Heerenveen, Bij de Rabobank in Heerenveen heb je vele mooie opties voor het nieuwe voorjaar. Dit is toch wel een mooie boost voor je CV. Verder krijg je: Wat bieden wij jou uurloon vanaf € 13,- , afhankelijk van je ervaring 8% vakantiegeld Toffe collega`s Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen Wie ben jij In deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Uiteraard goed samen kan werken met collegas, Naar volledige vacature.
Medewerker inkoop 2021-02-03
FR-Sneek, Functieomschrijving Als medewerker inkoop ben je altijd bezig om de beste deal uit een onderhandeling te slepen. Je bent commercieel ingesteld en kunt goed prioriteiten stellen. Het is belangrijk dat je verbindingen tussen verschillende afdelingen kunt leggen en hier op kunt acteren. Voor onze klant zijn we op zoek naar een (junior) inkoop medewerker met uitzicht op vast dienstverband. wat bieden Naar volledige vacature.
Medewerker examencommissie 2021-01-27
FR-Leeuwarden, Functieomschrijving Voor de examencommissie van de Hotel Management School zoeken wij een pro-actieve, ervaren administratief ondersteuner. Een juridische achtergrond is een pré. wat bieden wij jou € 2215 tot€ 3075 bruto per maand, bij 40 uur Een tijdelijk contract via Randstad Werken in Leeuwarden en vanuit huis Een baan voor 32 uur per week wie ben jij Jij bent een betrokken en servicegerichte m Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-01-23
FR-Sneek, Functieomschrijving Voor een bedrijf uit Sneek zijn we opzoek naar een administratief medewerker voor 24 uur. Werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. De opdrachtgever waar je voor gaat werken levert RVS maatwerk voor keukens en interieur in heel Nederland, België en Duitsland. Het is belangrijk dat je nauwkeurig bent en erg goed met excel kunt werken wat bieden wij jou Tussen de €10 en €1 Naar volledige vacature.
Medewerker zorgadministratie 2021-01-22
FR-Leeuwarden, Functieomschrijving Voor een grote organisatie welke zich specialiseert in de ouderenzorg zijn wij op zoek naar een medewerker zorgadministratie voor bepaalde tijd, maar met een mooi uitzicht op een vast contract! wat bieden wij jou Goed uursalaris tussen €12,83 en €18,00 Contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast! Veelzijdige administratieve functie in de zorg! Mooie werkuren: 24 tot 32 uu Naar volledige vacature.
Backoffice medewerker PostNL 2021-01-22
FR-Leeuwarden, Ben jij administratief sterk onderlegd en heb jij graag klantcontact via de telefoon of e-mail? Bestel jij regelmatig een pakketje via PostNL en ben jij ook nieuwsgierig hoe het achter de schermen gaat? Lees dan verder en kom erachter waar de vacature medewerker backoffice in Leeuwarden wat voor jou is. Wat bieden wij jou €9,87 vanaf 21 jaar. T/m 20 jaar verdien je €7,90 Vakantietoeslag van 8,33% Naar volledige vacature.
Medewerker Accounting Operations 2021-01-20
FR-Heerenveen, Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een communicatieve en proactieve medewerker accounting operations! Jij hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau, bent een echte teamplayer die houdt van afwisseling en uitdaging in je werk. Je levert een belangrijke bijdrage aan het voorbereiden en uitvoeren van de financiële administratie en neemt deel aan projecten. Ben jij hands-on, oploss Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-01-14
FR-Leeuwarden, Functieomschrijving Bij IBM staat het klantbelang op nummer één. Daarom zijn we bij de afdeling Mijn Geld Komt Vrij (MGKV) opzoek naar de werknemer die een extra stapje zet voor de klant. De afdelingsnaam geeft het al aan. Op deze afdeling vinden alle werkstromen plaats waarbij geld uit de verzekering vrij komt. Denk hierbij aan het uitbetalen bij expiratie, afkoop, overlijden of compensatieregeli Naar volledige vacature.
Administratief medewerker webshop 2021-01-13
FR-Franeker, Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever in Franeker zijn we op zoek naar een Pietje Precies! Als administratief medewerker webshop zorg jij ervoor dat alle informatie op de website exact klopt. wat bieden wij jou Tussen de €2400,- en €2700,- per maand Vast dienstverband bij goed functioneren wie ben jij Om geschikt te zijn voor deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken. Je s Naar volledige vacature.
Secretarieel medewerker 2021-01-13
FR-Leeuwarden, Functieomschrijving Voor een onderwijsinstelling zoeken wij een secretarieel medewerker voor 24 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie voor 6 maanden. Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? wat bieden wij jou € 2200 tot € 2680 bruto per maand, bij 40 uur Persoonlijke en vakinhoudelijke trainingen Parttime functie voor 24 uur per week wie ben jij Wij zoeken naar de perfecte match. Al Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-01-12
FR-Drachten, Voor onze opdrachtgever die zich bezighoudt met de verkoop en opslag van kunststof leidingsystemen zoeken wij een administratief medewerker. Je werkt op kantoor in Drachten. Bij goed bevallen van beide kansen kun je hier aan de slag voor langere tijd! wat bieden wij jou Kans op een dienstverband bij opdrachtgever zelf; Werken in een ontzettend leuk team; Een allround functie waarin je veel kunt le Naar volledige vacature.
Administratief logistiek medewerker 2021-01-09
FR-Leeuwarden, Functieomschrijving Ben jij dé logistieke duizendpoot die wij zoeken en draai jij je hand niet om voor flexibele diensten? Reageer dan snel op de functie van logistiek administratief medewerker. wat bieden wij jou Een uurloon van €10,75 (v.a. 21 jaar en ouder); Een parttime baan met flexibele diensten; Een baan voor langere periode (minimaal 1 jaar); Toeslagen die oplopen tot 40%; Reiskostenvergoe Naar volledige vacature.
Baliemedewerker 2021-01-07
FR-Heerenveen, Als baliemedewerker kom je te werken bij een toonaangevende organisatie in de verhuurbranche. We zijn op zoek naar iemand voor de lange termijn. Je komt te werken op de vestiging in Heerenveen en springt soms bij op andere locaties. wat bieden wij jou Bruto salaris tussen € 2.000,- en € 2.500,- Na goed functioneren een vast contract Veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng wie ben jij Kennis Naar volledige vacature.
Administratief medewerker 2021-01-07
FR-Drachten, Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die stevig in zijn of haar schoenen staat. Als administratief medewerker word je gekoppeld aan één of meerdere projecten. Het betreft eerst een functie op uitzendbasis met uitzicht op een vaste functie. wat bieden wij jou Bruto uurloon tussen € 12,00 en € 15,00 Fulltime functie van 40 uren; Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een administratief baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed medewerker, administratief en : administratief